Sauna- ja veemõnusid saab seal nüüd nautida rahus ja vaikuses. Tegemist ei ole küll kogupere saunakeskusega, aga eks iga inimene vajab natuke vaiksemat aega, et pühenduda iseendale. Pärast kolmetunnist lõõgastavat keha kuumutamist ja jahutamist tunduvad ka oma pereliikmed jälle armsamad!

Uude saunakeskusesse pääseb kinoga samast uksest, kino fuajeest viivad uksed riietusruumidesse.

Juba riietusruumis saab aimu, et tegemist on luksuslikuma saunakeskusega Eestis, kus on palju panustatud pisidetailidele. Näiteks enne duširuumi jõudmist märkate põrandasse ehitatud kaalu – on tore ju oma kaalule vahepeal pilk peale visata. Kuigi on kuulda, et naiste riietusruumis pidi kaal hirmsasti valetama.
Kogu saunakeskus on jaotatud kahele korrusele, alumisel korrusel on tõeline Türgi saun ehk hamam. Seal on võimalik endale tellida mõnus Türgi pesu koos vahuhoolitsusega. Saaremaa mudasaun aga taastab tervist ja tugevdab immuunsüsteemi. Antud teenus on tasuta!

Alumisel korrusel on ka mõnus lõõgastusruum, kus on tore vahepeal puhata ja näiteks sõbraga vestelda, proovisin ise järgi – see töötab täiesti.

Loomulikult leiab saunakeskusest ka traditsioonilisemaid saunasid ja basseine, alates tavalisest vihtlemisvõimalusega puuküttega leilisaunast ja lõpetades erinevate aurusaunadega.

Uuendusena on nüüd võimalik ka basseinis istudes baarist kosutavaid jooke tellida ja ise samal ajal jalamassaaži nautida.

Kõige meeldejäävam on aga rahu ja ainult veevulinaga täiendatud vaikus, mis teeb minipuhkuse ideaalseks! Ärge saage valesti aru, lapsed muidugi on toredad, aga vahel on ka tore eraldi aega veeta!

Uue saunakeskuse kliendid pääsevad ka juba varem avatud olnud saunadesse ja soovi korral sportbasseini, nii et sisuliselt on klientide kasutada 14 eri sauna!