Kõik need väikesed vahvad laululap­sed koos õpetajate, lapsevanemate ning Järlepa Segakooriga Marju Metssalu ju­hendamisel liikusid rongkäigus regilaulu saatel, millele Aili Normak oli just mudi­laste laulupeoks sõnad kirjutanud, laulu­lavale.

Selle aasta pidu erines eelmisel aastal toimunust päris mitmes osas. Seekord ter­vitas lapsi laval armas Hiireema (Kadri Oim), kes oma hella hoolitsusega toetas ning suunas mudilasi kogu kontserdi jook­sul.

Peo avas tervitusega Juuru vallavoli­kogu esimees Sirje Endre, kellele elus esi­mest korda ulatas mikrofoni hiir!

Sellel aastal lauldi kõik laulud ühes­koos kooris - nii oli toekam ning laste laul kõlas kaugele. Peo teemat „Aastaajad" toetasid lavakujunduseks lasteaedade di­rektorite Marika Troosti, Liina Silma ja Eda-Mai Tammiste ning Ingliste lasteaia õpetaja Pille Matti poolt loodud pildid.

Peo muutsid mitmekesisemaks rahvatant­sud - ka nii väikesed lapsed oskavad ja tahavad tantsida!

Laulude ja tantsude õpetamise ning kogu laulupeo kava koostamise eest suur tänu lauluõpetajatele Helle Andersonile, Anu Rauale ning Tiina Linamäele. Kla­veril saatis mudilasi Marju Metssalu. Lap­sevanemaid ja publikut toetas lastele ter­vituslaulu „Mäng" laulmisel Järlepa Sega­koor. Selle eest, et heli ikka publikuni jõuaks hoolitses Aivar Arak. Ilusa kont­serdi lõpetas Järlepa Mõisa Koolisõidutall Marika Vunderi juhendamisel hobuste tantsuetendusega.

Mis oli samamoodi nagu eelmisel aas­tal? Kõik imeilusad kirkad plakatid, ka­vad ja tänukirjad kujundas Anu Teras. Peost valmis Jaak Kadariku videofilm, nagu ka eelmisel aastal. Filmi saavad endale kõik lasteaiad ning Juuru, Kaiu ja Kehtna vallavalitsused.

Nende vahvate põnnide jaoks oli see tõenäoliselt aasta suurim kontsert - pidu­lik kokkuvõte enne suvepuhkusele mine­kut. Oli ilus päev - soe, päikeseline, rõõ­mus.

Suur tänu kõigile, kes aitasid kaasa peo korraldamisel ning toetasid mudilasi pub­likuna!