Rahulikumat poolt esindas Pärnu Eakate Avahoolduskeskuse ansambel. Särtsu andsid Surju naisansambli „Locabelle" lauljad. Kõrvaga nauditavale vahelduseks pakkus silmailu tantsuansambel Räämakad, kelle kavas olid seltskonnatantsud erinevatest ajastutest. Täname publikut, kes hoogsalt kaasa elas ning „Rotiküla Vanameeste" ja „TantsuDuuri" saatel jalga keerutas. Päev sai teoks MTÜ Võiste Pillipiigad eestvedamisel, Tahkuranna Vallavalitsuse toetusel.

Soovime ürituse eestvedajajatele Ilme Saksale, Maimu Puistamale jõudu ja  tervist. Pidu oli ilus ning publik ootab järgmist Külapillimeeste päeva.

Novembrisse jäävad pimeda aja kokkusaamised, kohviõhtud, mokalaadad, kokkuvõtete tegemised, parimate väljaselgitamised.

Mitmed aunimetused tulid Tahkuranna vallaga seotud inimestele. MTÜ Pärnumaa Kodukant otsis aktiivseid inimesi, keda märgatakse, kelle panust kogukonna tegevusse märgatakse laiemalt kui oma külas.

Austamisüritusel oli heameel tõdeda, et aktiivseid inimesi on palju. Neid, kelle panus meie elu paremaks muutmisel on suurem kui ainult oma koduakna puhtana hoidmine. Kohal oli erinevate valdade esindajaid, kogukondade eestvedajaid, külaelu edendajaid. Päeva mõtteks oli tunnustada neid, kes elavad meie kõrval, kuid kelle tegevust me igapäevaselt ei märka, sest nende vabatahtlik ja majanduslikult tasustamata töö on lihtsalt nii hästi tehtud.

Paratamatult tekib küsimus - kui need inimesed enam küla asja ei ajaks ja külaelul hinge sees ei hoiaks, kas juhtuks midagi pöördumatut?

Või on külaelu väljasuremine normaalne nähtus ning inimeste kadumine eramute aiasügavustesse paratamatus? Heameel oli tõdeda, et tunnustamist väärt inimesi on kõigis vanuseastmetes ja tegevusvaldkonnad väga erinevad. Uhlapere Selts tervitab aasta sädeinimest Tiiut ja soovib talle ilusat uut aastat!

Aasta lõpp toob hinge teistmoodi tunde, muudab meid kõiki lahkemaks ja vastuvõtlikumaks. Unustades oma vanuse ootame kõik Jõuluvana ja päkapikkude külaskäike.

Uhlapere seltsimajja jõuab Jõuluvana lastega kohtuma kahel korral 8. detsembril kell 13.00 avab Jõuluvana oma abilistega jõulukirjade postkasti. 22. detsembril kell 12.00 tuleb Jõuluvana kirjadele järgi ja kohtub usinamate kirjutajatejoonistajatega.

Pliiatsid kätte ja kirjutama! 22. detsembril kell 15.00 kutsume kõiki soovijaid Jõulusalongi kontserdile. Esinevad Raeküla Vanakooli naisansambel TopTen, juhendaja Merle Orav, Pärsti valla naisansambel Olla Daam, juhendaja Toomas Voll, solistid Ilme Prenge ja Tauno Tamm. Üritus on tasuta. Oodatud on kõik koos peredega Aasta lõpetame aastalõpupeoga 28.12 kell 20.00. tantsuks mängib ansambel Seljanka. Piletid eelmüügist 5 eurot, kohapeal 7 eurot.

Töötab puhvet. Info raamatukogus, Uhlapere seltsimajas ja kodulehel http://uhlapere.weebly.com/uudised.html

Uus aasta ootab värava taga ja palub sisselaskmist.

Kaasa toob ta endaga Uulu 500. esmamainimise aastapäeva.

Tähistame seda ilusat aastat austades oma ajaloolist pärandit.

Uhlapere Selts soovib kõigile ilusat aastalõppu ja väga head uut aastat!