Pakutud muusikavalik ulatus rahvamuusikast klassikani. Kultuursesse kavva mahtusid maailma tipptegijad eesotsas Eric Ericsoni kammerkoori ja Conrad Steinmanniga vanamuusika festivalil ning Tingvall Trioga Viljandi «Jazzkaarekesel ».

Aasta tegijaks oli aga Andres Mustonen, kes tõusis kuulajate ette kolmel korral: veebruaris Hortus Musicuse, oktoobris omanimelise crossoverkvartetiga ning aastalõpukontserdil. Kaks esinemist oli nii Klaaspärlimäng Sinfoniettal, Eesti rahvusmeeskooril kui šoti lauljal ja kitarristil Dave Arcaril.

15. koostööaasta Soome- Prantsuse agentuuriga «Vapaat äänet» ja Charles Gil´ga tõi meieni kolm kontserti ja džässimuusikud nagu Marc Ducret, Daniel Erdmann ja Francois Courneloup. Suurimad koostööpartnerid olid «Jazzkaar» ja Eesti Kontsert.

Meie kontserttegevust toetasid Eesti kultuurkapital, kultuuriministeerium, hasartmängumaksu nõukogu ja Viljandi linnavalitsus. Toetuse eest täname ka Viljandi ettevõtteid Anttila, ESRO, Viljandi Aken ja Uks, Leola kinnisvara, Kolmeks, Viljandi Metall, Viljandi Õhumeister, Vestman, Koopiastuudio ning F28. Tänusõnad saalide omanikele, kes meie kontserte võõrustasid, ja publikule, kelleta ei oleks meie tegevusel mõtet.

Uus muusika-aasta algas üheksandat korda festivaliga «Koolijazz=Jazzikool» ning juba 1. veebruaril esineb Viljandis inglihäälne Norra lauljatar Greta Aagre.

Muusikat oli, on ja tuleb! Näeme kontsertidel.