11. klassi ettevõtlikud noored asutasid õpilasfirma Lembit, mis toodab scrapbooke. Toodet saab kasutada pildialbumina, joonistusplokina või vihikuna. Toode on 100 protsenti käsitöö.

12. veebruaril toimus Tallinnas Kristiine Keskuses 15. õpilasfirmade laat, kus osales üle 90 õpilasfirma. Selle aasta üritus oli erakordne, sest esimest korda toimus müük eurode eest. Kõrvuti Eesti õpilastega müüsid oma kaupa ka Moldova, Norra ja Rootsi noored. Päeva lõpus anti välja auhinnad seitsmes kategoorias: idee-, kvaliteedi-, müügi-, sümboolika-, ja müügikoha kujunduse preemia, ning lisaks veel parim minifirma ja parima rahvusvahelise potentsiaaliga õpilasfirma. Žürii oli suur – koguni 20-liikmeline.

Aravete Keskkooli õpilasfirma Lembit toodet müüsid Mirjam Suve ja Alari Naarits. Noored said sealt väga hea kogemuse ja nii žüriiliikmed kui ka ostjad ise, jagasid noortele kasulikke nõuandeid ja näpunäiteid.

Kui Teil tekkis huvi või küsimusi meie õpilasfirma toote vastu, siis palun võtke julgesti ühendust aadressil mirjam.suve@hotmail.com.