Esimesest konkursist, mis toimus 3. detsembril 2011, võttis osa 7 bändi: Eternal ja Syko (Rapla), Papa Carlo, Cirkus Runaways, Massifoobia (Tallinn) ning Hypnothesia ja Chilsen (Kernu/Tallinn).

Žüriisse kuulusid Indrek Ups (ansamblist Laika Virgin), Kristjan Sarapuu (ansamblist Börte) ja Roland DeMänna (ansamblist RockCrime). Žürii ülesanne oli välja valida parim bänd, aga ka parimad instrumentalistid ja parim laulja.

Kernu DeRoon parim 2011 laulja on Juri Pütsepp (ansamblist Hypnothesia) , parim kitarrist on Siim Sideljov (ansamblist Chilsen), parim bassimängija on Ahti Arumetsa (ansamblist Chilsen), parim löökpillimängija on Karl-Heinrich Arro (ansamblist Papa Carlo).

Publikulemmikuks valiti ansambel Hypnothesia, palju hääli kogusid ka Chilsen ja Massifoobia. Ja siis selgus peavõitja, kelleks žürii valis ansambli Hypnothesia. Peavõiduga kaasneb bändile stuudiosalvestus RedEye stuudios ja otsepääs Vesiroosi Visioonile (tegemist on väga populaarse noorte bändide konkursiga, mis toimub Rapla Vesiroosi Gümnaasiumis).

Ma soovin kogu südamest tänada kõiki toetajaid: Kernu vald, Kernu Valla Rahvamaja, Kernu kool, Rapla Vesiroosi Gümnaasium, Laitse Seltsimaja, Korter 13, Mööbliekspert Rockklubi Tapper ja paljud inimesed, kes aitasid mul seda üritust korraldada, ning publikule, kes andis bändidele võimsa emotsioonisuur aitäh teile kallid sõbrad!

Soovin, et sellest üritusest saaks traditsioon!