Ettevõtte teeb eriliseks see, et iga müüdud toote pealt läheb 10-50 senti Eesti Vähiliidule rinna- ja emakakaelavähi ennetuseks. Poisid rääkisid, kuidas sündis idee teha õpilasfirma ja kuidas see idee teoks sai. Trio de Jacksi kutsusime külla eesmärgiga ärgitada ka meie noori julgemalt mõtlema ja oma ideid teoks tegema. Kindlasti ei jää need külalised ainsateks, plaanis on vähemalt kord kuus külla kutsuda keegi, kes räägiks noortele oma põnevast hobist või ametist. Samuti võivad inimesed ise endid välja pakkuda, võtta meiega ühendust ja tulla noortele külla.

Hea uudis on ka nooretele muusikutele. Nimelt toimub märtsis taas salvestusöö, kus seekord osaleb peale Põlva ja Muhu ANKi ka Kuressaare ANK. Nagu eelmisel aastal nii ka sel aastal suhtlevad kõik noortekeskused omavahel skype vahendusel ja ideaalis vahetavad ka mp3-sid, et uusi mikse/lugusid teha.

Salvestusööl saavad noortekas kokku noored (ja ka võibolla veidi vanemad muusikud), kes hakkavad eelnevalt välja valitud lugusid kaverdama ning salvestama. Sel korral hakkame oma tegevusega pihta juba päeval, et südaööks saada "purki" üks üks-kaks lugu ja järgmiseks päevaks saada valmis heal juhul kuni 10 lugu. Lõpptulemusena noored on rõõmsad (kuigi unised) ja on loonud uusi muusikaalaseid tutvusi/ kontakte.

Püsige lainel! Selleks jälgi meie Facebooki lehte.