Õhtupoolikul võtsid neli tüdrukut osa Viisu Rahvamajas toimunud ööbimisega pidžaamapeost, kus punuti teineteisele patse, lauldi karaoket ning vaadati filmi.

24. oktoobril toimus spetsiaalselt tüdrukutele mõeldud küünte värvimise töötuba. Kohale tulnutele jagati näpunäiteid küünte hooldamisest ning värvimisest. Kõik tüdrukud sain endale kelmikad küüned koos sädeluse ja maalingutega.

Õhtupoolikul leidis aset kultuurne teeõhtu, kus kõigil osalistel oli kodust kaasa võetud oma lemmik teetass. Teetassi ja küpsiste taga räägiti erinevaid lugusid, tutvuti teejoomise traditsioonidega, arutleti klassikalise muusika heliloojate üle ning saadi sina peale viisakusreeglitega. Üllatusena mindi õpitut praktiseerima raamatukogu nädala raames toimunud kohtumisele Taiga Lauriga, kus noored näitasid ennast oma parimast küljest ning kuulasid huviga tema loomingut.

25. oktoobril külastati kümne noorega Paide Avatud Noortekeskust, kus kokkusaamine kandis nimetust „Tüdrukud kauniks ja poisid mehiseks". Tüdrukutele oli avatud ilusalong koos küünetehniku, meikari ja juuksuriga. Poisid külastasid jõusaali ning Päästeametit. Õhtupoolikul toimusid spordivõistlused, töötuba ning disko.

26. oktoobril toimus Noortetoas lauamängude õhtu, mis oli täis nalja ja naeru. Üheskoos pandi end proovile erinevates lauamängudes, mis nõudsid strateegilisi käike, loogikat, teadmisi ning eneseväljendusoskust.

Suur aitäh kõigile noortele, kes Te Noortetuba külastate ja oma abikätt ulatate. Teie rõõmsameelsus ning tegutsemistahe on alati oodatud! Suur aitäh ka meie kohalikele elanikele, tänu kellele on Noortetuba saanud endale korraliku arvuti ning seeläbi on laienenud noorte vabaaja veetmise võimalused!