Uulu lasteaias on igaaastane traditsioon tähistada isadepäeva meeleolukate perepidudega või siis põnevate väljasõitudega. Mesimummid kutsusid isad Thormani talu sepikotta. Tutvuti sepa ametiga ja isadlapsed said ka ise kuumarauda taguda. Õhtu lõpuks valmis sepal suur M täht, kuhu iga väike mesimumm jäädvustas oma nimetähed. kingitus isadepäevaks, kui Aga mis saaks olla veel koos emmega luuletatud südamlikum ja soojem luuletus oma issist:

Minu issi

Moonika ja Lisette Kunder

Minu issi oskab kõike, mida vaja.
Kahekesi koos me ehitame maja.
Mina annan talle kätte naelu,
Tema pärast seob mu kingapaelu.

Mänguhoos mind viskab õhku
Ning veel kõdistab mu kõhtu.
Tuba alati on naeru täis,
Kui issiga müramine käib.

Minu issi oskab teha super nalju.
Teda armastan ma väga, väga palju.
Nii kaugele, kui tähed lõpevad.....
Ma loodan, et iial lõppe nad.

Sel õppeaastal pöörame õppe- ja kasvatustöös erilist tähelepanu muinasjuttudele ning nendes peituvatele väärtustele, mis mõjutavad last ja tema arengut. Põhjamaade raamatukogunädala tähistamiseks pandi lasteaia fuajees üles näitus ,,Põhjamaade lasteraamat, kus oli kirjandust eesti, soome rootsi ja norra keeles. Iga päev käisid Uulu kooli õpilased, keda juhendas õpetaja Ly Kukk, Mesimummi rühma lastele muinasjutte ette lugemas. Kuuldud juttude põhjal joonistasid lapsed pildid, mida on võimalik näha raamatukogus. Täname toreda koostöö eest ja loodame, et ühiseid üritusi toimub ka edaspidi! Eriline tänu veel Kretheli emale, kes organiseeris noorimasse rühma ümmarguse vaiba.

Meie tubli muusikaõpetaja Piret viis novembrikuu keskel läbi Pärnumaa Muusikaõpetajate Ainesektsiooni metoodikapäeva kus tantsitilauldi ja mängiti läbi palju Pireti poolt loodud laste tegevusi. Osalejad said kaasa ka väärt materjali nii plaadil kui paberil.

Mardid ja Kadrid on ikka lastele rõõmu ja lusti pakkunud ning ka vallarahvas ootab alati põnevusega maskeeritud külalisi. Hea on olla oodatud külaline ja esineda lahkele pererahvale!

Hetkel elame jõuluootuses. Õpime hoolega laule, tantse, luuletusi ning meisterdame pühadekaunistusi.

Muinasjutulist jõuluaega kõigile!