• Novembrikuus toimus Uulu kooli traditsiooniline üritus - Musamikker 2011. Seekorrd tegid suuri tegusid nooremad vanuseklassid, kuigi Grand Prix napsas endale Laura-Johanna Jõesalu 7. Klassist. Oma vanuseklassides olid parimad Iris Reier, Sten Eric Laadre ja Angela Absalon. Osalejate ja kuulajate tänud kuuluvad tublidele lauluõpetajatele Reinele ja Stellale.
  • 8. novembril osalesid Uulu Põhikooli laululapsed Laulufestivalil Väike Koolicanto 2011 (Pärnu maakonna koolide 1.-5. kl. õpilastele) Tori Rahvamajas. Tänukiri anti I klassis õppivale Iiris Reierile veenva ja siira esituse eest.

  • Novembrikuusse jäi teinegi muusikaüritus. 21.novembril toimus Uulu kooli Playback ja selle võitis VII klass (Martin Hõbemägi, Rauno Pitkmann, Rando Klein, Ken Kivisaar ja Henry Laurson), kes sai võimaluse osaleda 25.11 Vändra Gümnaasiumiplayboxil: Dzungli Georg otsib Superstaari valimistel ja nad võitsid seal 3 koha.

    I-III klassi arvestuses võitis III klass
    IV-VI klassi arvestuses tuli võitjaks V klass
    VII-IX klassi arvestuses võitis VII klass.

  • Toimus keskkonnasõbralikku ja säästlikku tarbimist tutvustav loeng III-IV ja VII-VIII klassile. Aeg ajalt on ju kasulik meelde tuletada, millise ökoloogilise jalajälje me endast maha jätame.
  • Uulu kooli õpilased osalesid traditsioonilisel mälumängul Varia. Meie võistkond koosseisus Silver Põlgaste, Argo Linnaste, Martin Leemet, Martina Puusepp ja Alari Linnaste jagas 6.-8. kohta, mis oli igati tubli saavutus.
  • Hea töö ja kindel sissetulek on iga inimese unistus. Aluse selle täitumisele paneme me koolis. VIII ja IX klassi õpilastele pakuti novembris palju huvitavat materjali karjäärinõustamise teemadel. Kokkusaamised spetsialistidega karjäärinõustamiskeskusest jätkuvad ka edaspidi. Soovime noortele edu õigete valikute tegemisel.
  • Õpilasesinduse laager toimus seekord Vändras, kus meie koolist osalesid Silver Põlgaste, Martin Leemet ja Stella Rubin.
  • Gränty Reidla 8. klassist osales tööõpetuse olümpiaadil ja saavutas seal oma hea meisterdamisoskusega tubli 5. koha.
  • Uulu Põhikooli pere aplodeerib meie kooli neiule Kairit Pajule, kes võitis rahvusvahelises duatlonivõistluses Jõulumäel esimese koha. Samuti õpetaja Sirje Kõresaarele, kes kaitses samal alal edukalt Eesti meistritiitlit.
  • 28.11. alustas Uulu Põhikool advendihommikutega ja esimesel advendihommikul oli külas Saarde koguduse õpetaja Arvet Ollino, kes rääkis meile jõuludest.

    Tasa tasa jõulukellad kajavad!

    28. novembril algas Uulu koolis jõuluaeg. Kaunistasime oma koolimaja, õpime jõuluvanale luuletusi, aga mis peaasi - proovime üksteisest rohkem hoolida.

    Ilusat jõuluootamise aega!