Kütusetankurite kõrval asuvad ka klaasipesuvedeliku tankurid ja suured veokid saavad rehvirõhku mõõta otse tankuri juures.

Märjamaa vallavolikogu esimes Villu Karu väljendas rahulolu, et Märjamaale lähenedes püüab nüüd pilku erksavärviline objekt. Ta meenutas eelmiste valimiste eel antud valimislubadust teha Märjamaa sissesõit korda. „Masu aastail ei suutnud omavalitsus seda teha, sellega sai hakkama edukas kütusefirma," ütles Villu Karu. Valla poolt andis ta üle karika koos sooviga, et see kunagi tühjaks ei saaks.

Ehitusfirma Paide MEK AS nõukogu esimees Raivo Paalpere tänas võimaluse eest ehitada Olerexile järjekordne teenindusjaam - aastate jooksul on koostöös valminud üle kümne tankla. Ta andis üle suure foto, millel on jäädvustatud 14. mail 2013 alustatud objekti erinevad ehitusjärgud.

Suure trassi ääres asuvas tanklas on erilist rõhku pööratud kohviku ja poe sortimendile, et pakkuda reisijatele mitmekülgset valikut. Ruumikad on ka tualetid, mis lahendab selle ammuse probleemi.

Olerexi Märjamaa tanklas saab tööd üheksa inimest, hetkel on neid ametis seitse.

Klienditeenindaja Heidi Martõnov oli väga rahul, et pärast pikka otsimist õnnestus tal saada töökoht kodukandis, millele boonusena lisandub uue hoone meeldiv keskkond.

Tore oli näha, kui kaks küpsemas eas prouat ulatasid teenindajatele tervituseks oma lillekimbud. Orgital elavad naised tulid lihtsalt uut kohta uudistama ja samas soovisid teada, kas tankla oleks lähikonnas ka väikese toidupoe eest. Siit saab tõesti kõige hädapärasema kätte, said nad teada.

AS Olerex on 1994. aastal asutatud Eesti kütusefirma. Viimastel aastatel on Olerexi nimetatud kõige kiiremini arenevaks kütusefirmaks.

Märjamaal avati nende 47. tankla. Avamisel oli kohal ka Rapla TYCO korvpallimeeskonna esindus, sest Olerex on üks meeskonna sponsoritest.

Soovijad said korvpalluritega vabaviskevõistlust pidada.