Väikeseid imesid saada­vad korda ka head ini­mesed. Nimelt on Maali ja Pruuno kohtumiste ajal alati toimunud ka heategevuslik lote­rii, mis seotud projektiga „Ai­täh, kõht on täis!". Selle käigus toetati lisatoidu võimalusega valla abivajavate perede lapsi. Projekti abil kogutud annetuste­ga toitlustati valla keskusköögis valmistatud toiduga lapsi märt­sikuu koolivaheajal, seejärel nä­dalalõppudel ning juunikuu jooksul.

Samuti toetasid projekti Saku jahimehed lihakonservidega ning Beebikooli emad, kelle heategevusliku loterii tulu suu­nati läbi sama projekti koolitar­vete ostmiseks.

Projekt sai teoks koostöös Saku valla sotsiaalhoolekande ametnikega ja MTÜga Metsa­nurme. Aitäh kõigile, kes üles­kutsele reageerisid ja oma panu­se andsid!

Jõulud on aeg, mil aastale joon alla tõmmata. Seda teevad ka Maali ja Pruuno oma viienda kohtumisega, advendiaja esi­mesel päeval, 1. detsembril. Kella 11-14 on Rehe küünis oodatud kõik huvilised osa saa­ma vahvast jõululaadast, kuula­ma mõnusat talvist muusikat, küpsetama üheskoos piparkoo­ke, süütama küünlaid jõulupuul ja andma veelkord oma panus heategevusse. Nimelt läheb sel päeval oksjonile 10 Saku valla jõulude „stardipaketti". Iga koti sisu on teisest pisut erinev, ühendab neid ainult üks oma­dus: kõik, mida kott sisaldab, on valmistatud Saku vallas. Jõulu­koti saamiseks tuleb osaleda oksjonil ning summa, mis paku­takse üle omahinna, läheb pro­jekti „Aitäh, kõht on täis!" vii­maseks toetuseks - sellest rahast pannakse kokku toetatavate pe­rede jõulutoidu pakid.

Laadakauba müügisoovist palume meile teada anda sakutour@gmail.com või tele­fonidel 530 65503 (Anneli) ja 53026858 (Margit).