06. märtsist kuni 02. aprillini 2012 oodatakse kõiki võrkpallihuvilisi või kogukonna sportimisvõimaluste eest hea seisvaid inimesi esitama avaldust võrkpalliväljaku rajamiseks nende piirkonda. Käesoleval aastal saab uue võrgu, postid ja platsi piirid kaksteist võrkpalliväljakut üle Eesti. Kümme žürii poolt välja valitud platsi, kuhu võrkpalliväljak rajatakse, selguvad 16. aprilliks. Lisaks lähevad kümme valitud paika koos lühikirjeldustega üles Credit24 Rahvaliiga Facebooki lehele ja Delfi Eesti Elu portaali, kus kõik inimesed saavad anda oma soosikule poolthääle. Võrkpalliväljakud rajatakse kahte kohta, mis koguvad 06. aprilli südaööks enam like-hääli. Iga väljaku saaja hooleks jääb võrguplatsi ettevalmistus, vahendite paigaldamine kui ka hilisem hooldus.

Credit24 turundusjuhi Rain Sepa sõnul on tal heameel, et kõik kaksteist eelmise aasta võrkpalliväljakut said kenasti suvel ka rajatud  ja et võrguplatsid leidsid juba ka rakendust. „Tänan kõiki, kes eelmise korra konkursist osa võtsid ja loodan, et kõik, kes möödunud kord konkursil kaasa lõid, kuid valituks ei osutunud, esitavad avalduse ka sel aastal," lisas Sepp.

Konkursi Võrguplatsid korda! raames esitatud võrkpalliväljaku eelistatud asukoht on kas munitsipaal- või kohaliku omavalitsuse maa. Eramaa on avalduse esitamiseks lubatud vaid juhul, kui maaomanik tagab avaliku ligipääsu väljakule ja mänguplats asub nähtavas, juurdepääsetavas ning ohutus kohas. Taotleja peab asukoha kohta lisama vabas vormis kooskõlastuse kinnituse, koos kohaliku omavalitsuse või eraomaniku kontaktandmetega. Vajalik on lisada ka selgitus, miks antud piirkonda võrkpalliväljakut rajada soovitakse. Soovitatav on lisada ka asukoha plaan ning fotod.

Konkursi taotlusvormi ja osalustingimused leiab siit.

Täidetud dokumendid ja lisad tuleb saata hiljemalt 02. aprilliks 2012 e-posti aadressile rahvaliiga@evf.ee või Eesti Võrkpalli Liidu postiaadressile Pirita tee 12, Tallinn. Tulemused tehakse teatavaks 16. aprillil 2012.

Hea lugeja, millisesse Eesti kohta peaks sinu arvates võrguväljaku rajama?