Sellel laadal osales senini suurim arv õpilasfirmasid. Kohal oli üle 160 firma, kelle seas olid lisaks Eesti omadele külalised Moldovast ja Rootsist. Lisaks meie firmale Ilus & Armas (Nele Lehtmaa, Kaija Ilau, Merili Salumaa) osales laadal veel teinegi Kullamaa Keskkooli firma.

Laadapäev oli pikk ning seal toimusid erinevad tegevused. Paljud žüriiliikmed käisid küsimas toodete, teenuste ja firma tegevuse kohta. Kohal oli ka televisioon, kes filmis meid. Tähelepanelik televaataja võis laupäeva õhtul uudistesaadetes näha vilksamisi ka meie firmat Ilus & Armas, mille toodanguks on ehted. Mitmel kanalil näidati meie tooteid.

Õpilasfirmade laata külastasid ning firmaomanikega vestlesid mitmete ettevõtete, ametkondade ja organisatsioonide esindajad, kelle hinnangute põhjal anti välja erinevaid auhindu. Tunnustatud said õpilasfirmad, kellel oli parim toode ja parim teenus. Anti ka innovatsioonipreemia, müügipreemia, stiilipreemia, vastutustundliku ettevõtja preemia, ekspordipotentsiaali preemia, reklaamipreemia ja veel palju muid erinevaid preemiaid.

Meie saime sellelt laadalt palju uusi ja kasulikke kogemusi. Ei kahetse, et võtsime sellest laadast osa, see lihtsalt oli väga lahe kogemus tutvumaks ettevõtluse erinevate külgedega.

Nele Lehtmaa, XI klass
Merili Salumaa, X klass