Otmar on laulnud nii kaua, kui ta ennast mäle­tab. Alates 4-eluaastast on ta võitnud oma vanuserüh­mas kõik Kõo valla laulu­võistlused. Praegu õpib Otmar Võhma gümnaasiu­mi 6.klassis ja samas muu­sikakooli 4.klassis kitarri. Koos kahe sõbra ja õpetaja Mait Reimanniga tehakse teist aastat ka bändi.

Otmar on katsetanud päris mitu aastat ise lau­le kirjutada. Jaani kirikus kõlanud võidulaul “Eesti, minu kodu” on aga Otmari kõige esimene ise tehtud laul, mille sõnade sead­misel sai natuke veel ema abigi kasutatud. Laulu ai­tas noodikirja panna Rita Liiver. Hiljutisele Võhma kooli kokkutulekule pü­hendatud lauluvõistlusel kuulutati Otmar oma koo­litunde puudutava lauluga nii õpetajate kui vilistlaste lemmikuks.

Sama suure õhinaga ja silmade särades kui laulmi­sest, räägib Otmar ka võrri ehk rahvakeeli sääreväris­taja sõidust. Kui noormees nägi sõpra võrri putitamas ja sellega sõitmas, meenus talle, et nende pere keldris on ka juppideks lahutatud võrr. Mitu kevadeootuse kuud kulus iga vaba hetk keldris võrri remontides ja lõpuks võttiski see hää­le sisse. Internetist leidsid poisid kuulutuse, kus ot­siti inimesi, kes soovivad võrrivõistlustel osaleda ja huvi pärast võetigi kuulu­tajatega ühendust. Esime­ne võistlus toimus Valgas, vanuserühmadeks –30 ja + 30. Suve jooksul osaleti 5.võistlusel ja Põltsamaal toimunud võistlusel õn­nestus Otmaril oma vanu­serühmas II kohale tulla. Nüüd on poistel masinate parandamise hooaeg ja siis läheb jäärajavõistluseks lahti.

Kui lõpetuseks pärin Otmarilt tulevikuplaani­de kohta, pole need minu üllatuseks laulmisega seo­tud, vaid vastus on sootuks lihtne – läheb Olustvere kooli põllumajandust õppi­ma. See olevat juba tema lapsepõlve unistus, mis küpsenud põlluservas suu­ri masinadi jälgides. Selle kõrval jääb laulmine ja pil­limäng meelelahutuseks.

Edu ja kordaminekuid Otmarile edaspidiseks!