Taas sai kuulda imeilusat valla tunnuslaulu, mida reeglina sünnipäevapeol esitatakse. Meenutuseks aasta jooksul vallas toimunud sündmustest ja ettevõtmistest näidati kirevat pildiseeriat.

Selle idee kinnituseks, et vald austab ja tunnustab oma elanikke, lapsi ja täiskasvanud vallakodanikke, toimus pidupäeval tänu ja kiituse jagamine. Tunnustuse vääriliseks esitatud inimesed on üles kerkinud meie endi seast. Statuudi järgi antakse igal aastal valla sünnipäeval aukodaniku, tubli õpilase, hea teo, väikese, aga tubli, tubli külavanema ja tubli küla preemiad. Valla elanike silmatorkavate teenete eest määratakse autasud ja tänukirjad tegusatele kodanikele. Samuti tõstetakse esile heakorra ja koduümbruse kaunimaks muutmise eest nii eraisikuid kui ettevõtteid. Kõik need inimesed kaunistavad valda ja saavad just valla sünnipäeval ära märgitud. Tänavuse aasta tunnustuse pälvijaid oli rohkesti. Alustades kõige väärikamast- valla aukodanikuks tunnistati Endel Kivimäe.

Paide valla aukirja pälvisid:

Kaja Schilf, Ebe Stein, Mati Tõugu, Enno Vaab, Helle Külljastinen, Raivo Raja.

Paide valla tänukirjad said:

Ulvi Part, Marliis Mölder, Hilja Lassi, Piret Lassi, Leili Mäeots, Mare Tõnisson, Andris Eninš, Tiina Niinep, Signe Veersoo, Sirje Uusmaa, Margit Silluta, Anne Treial, Leili Simson, Urve Salm, Taiga Laur, Malle Nööp, Ene Riistan, Kaie Schilf, Jelena Ruusna, Riho Raha.

"Hea teo" nominendiks nimetati Sander Eninš.

"Väike, aga tubli" preemia nominentideks nimetati Johanna Martsoo ja Guido Schilf. Guido pälvis preemia ja kiituskirja.

"Tubli õpilase" nominendiks esitati Alexandra Kõll 1.-6. Klasside hulgas, kes pälvis ka kiituskirja ja preemia. 7.-12.

Klasside osas nimetati nominentideks Anni Ammer, Brita Voorel, Marilin Tumanski, Julia Kozik, Sylvia Raidoja, Rein Saar ja Merit Eensoo. Kiituskirja ja preemia sai Merit Eensoo.

Heakorra parimad olid sel aastal:

Linda ja Lembit Blehner - I koht eramute osas;

Ebe ja Arved Stein - II koht eramute osas;

Saimi ja Annes Sapp - aasta üllatajad;

Farm Plant Eesti - I koht tootmishoonete osas;

Kriilevälja küla - parima heakorraga küla.

Kui aastapäevapeo külalised Paide linnast ja Jõgeva vallast olid oma tervitussõnad öelnud, said püünele peo esinejad. Viljandimaalt kolm noort laulutüdrukut esitasid hõbehäälseid laule kodust. Toomas Anni tantsumuusika plokkide vahele pakkusid silmailu Vallatsi rahvatantsijad ja showtantsutrupp Jürid-Marid Järva-Jaanist.

Meeleolukas ja vabas õhkkonnas pidu kestis karge kevadööni. Jätkuvat edu, tööd ja ühtseksjäämist meile kõigile veel paljudeks aastateks. Elagu Paide vald!