Mängude mäng oli muidugi jalgpall, koolipoistele vutt. Nii nagu meeskond oli mansa – tuletatud saksakeelsest sõnast die Mannschaft. Alati käepärast mäng, sest palliks kõlbas pea igasugune kerajas ese, väravat markeerisid kaks koolikotti või telliskivi ja vastasmängijalt saadud kossid õpetasid, hambad ristis, valu taluma.

Aga Männikus mängisid tõelised mehed seda tõelist jalgpalli erapooletu kohtuniku vilepartii saatel. See oli tõeliselt ründav ja resultatiivne mäng, mida näitas juba meeskonna formatsioon – 1-2-3-5! Võhikule selgituseks: 1 turskem ja tugevam mees väravas, 2 kaitsjat jõulisema löögiga talle toeks, 3 poolkaitsjat palli keskväljakule toimetamas, kus ootas ees edurivi – 5 tormajat ehk ründajat, kes toimetasid palli vastase väravasse. 0:0 resultaat oli sellise paigutuse juures (mis sobinuks igati ka meie rahvusmeeskonnale San-Marino vastu) mõeldamatu. Väravaid löödi robinal ja publikul oli, mille üle rõõmustada.

Keila jalgpalli traditsiooniliselt populaarseim matš peeti igal kevadel naisemeeste ja poissmeeste mansade vahel. Vaatajaid tuli murdu, kisa ja omade ergutamist küllaga. Pärast mängu käis koos vennastumisega kõva vastastikune aasimine (sõnasõda, nöökamine) – see kuulus asja juurde. Mis sellest, et palliplats oli siis mõnevõrra lõunasuunas kaldu ja pesemisvõimalused higist nõretavatel ässadel puudusid – mäng oli peetud ja suvehooaeg Keila Männiku spordiplatsil alanud. Ametlikud kohtumised Eesti B või C liigas kõik alles ees.