ZincPot ́i tegevjuhi Kaupo Sisaski sõnul läheb firmal täna hästi, selle tootmismahud näitavad pidevat kasvutrendi ning tänu oma kvaliteetsele ja efektiivsele teenusele on nad võitnud üha uute ja suuremate klientide usalduse.

Oma ettevõtte edu kommenteerides rõhutab Sisask eelkõige just tehase tehnoloogilist kõrgtaset. „Meie tehas on nii Balti- kui Põhjamaade kõige moodsam kuumtsinkimistehas. Me kasutame oma tootmisprotsessis ainult kõrgtehnoloogilist sisseseadet, mis tähendab, et tootmine on meil automatiseeritud ja kogu tootmistsükkel on töötajate jaoks täiesti ohutu. Ehk kui teistes vastavates tehastes puutuvad inimesed toodangu tsinkimise käigus veel vähem või rohkem kokku erinevate tekkivate gaaside ja aurudega, mis võivad pikemas perspektiivis mõjuda inimese tervisele, siis meie puhul seda ohtu ei ole, kuna kogu tsinkimisprotsess toimub suletud tingimustes ning seal tekkivad aurud ja gaasid likvideeritakse nii, et nad ei kujuta ohtu ei töötajatele ega ka ümbritsevale keskkonnale,“ rõhutas Sisask.

ZincPot`i suuremateks klientideks on praegusel ajal pea kõik Eesti metallitööstused. Kaupo Sisaski sõnul on nende ettevõte orienteeritud ennekõike just pigem toodangu kõrgele kvaliteedile kui lihtsalt läbikäivale mahule, arvestades sealjuures kõikide kõige rangemate keskkonnaohutusnormidega ning töötajate turvalisuse ja heaoluga.

Tellimuste arvu suurenemine tähendab aga tehasele seda, et ettevõte peab nõudlusega kaasas käimiseks oma tegevust laiendama ning selleks on ZincPotil soov leida oma meeskonda uusi tublisi töötajaid.

„ZincPot ́i tootmisprotsess on seni vajanud töötajaid tööle kahes vahetuses,“ rääkis Kaupo Sisask. „Tänaseks on aga meie mahud sedavõrd suurenenud, et töötame juba kolmes vahetuses ning meile oleks veel abikäsi juurde vaja,“ lisas ta. Sisaski hinnangul võiks ettevõte pakkuda praegu tööd vähemalt 10-le inimesele, kellel ei pea olema eelnevat erialast ettevalmistust, sest vajaliku väljaõppe korraldab tulevastele töötajatele ZincPot ise. „Lisaks leiaks meil rakendust ka spetsialisti tasemel hooldustehnikud ja automaatikud,“ ütles Sisask.

Töötajate palgatasemest rääkides rõhutas Sisask iga töötaja individuaalse panuse tähtsust. „Meie töötajad saavad oma töö eest tulemustasu ning hea ja kvaliteetse töö eest oleme me ka alati valmis väärikat palka maksma,“ kinnitas ta. Kõigil, kes on huvitatud tööpakkumistest ZincPot ́is, palutakse ettevõttega ühendust võtta telefonil 658 0340 ning registreerida end vestlusele.