Sammud seatigi veekogu poole.

Rannaatraktsioonid järele katsutud, suundus seltskond laudteed mööda jalutades Värska Veekeskuse poole. Oh seda kärsitust sealsete ruumide uudistamisel! Kuidagi ei jõutud ära

oodata basseini pääsemist. Bas­seinitund oli tõesti lõbusast lõbusam, aga ka piisavalt väsitav ning bussisõit tagasi lasteaeda oli planeeritud päris õigeks ajaks. Seal ootas lapsi igapäevasest pisut hilisem lõunasöök. Meelepäraseks uudiseks lastele oli see, et lõunauinakut ei tule - väsimus oli seepeale nagu peoga pühitud! Päev jätkuski kooliminejatel eelkooliga, ülejäänud rühmalapsed sisustasid selle aja lemmikmängudega. Peale õhtuoodet ootas õuealal lapsi üllatus: slackline-poisid - Veiko, Sergei ja Kevin tutvustasid ja demonstreerisid oma lemmikharrastust. Kõik soovijad said enda julguse ja tahte proovile panna ning tasakaaluliinil püsimist järele proovida. Peab ikka väga järjepidev ja osav olema, et selle peal veel trikke teha. Superpoisid! Ilma väikese viperuseta päev siiski ei möödunud. Värska Avatud Noortekeskuses kokkulepitud filmitund tuli kahjuks tehnika sõnakuulmatuse tõttu ära jätta, kuid pettumushoog jäi lühikeseks, kui saadi teada, et päeva jätkatakse piknikuga. Lustlikku grilliõhtusse mahtus mõnusa olemise kõrvale väikese magusa üllatuse otsimismäng.

Õhtuhärmaruses tehti õu taas korda ja oli aeg alustada pidžaamapeoga.

Saalis olid juba ootamas Hysteria tüdrukud Kärt, Mari, Anna-Liisa ja Triinu.

Nende korraldatud ja valitud muusika saatel tantsimine ja trallitamine oli laste arvates äge. Kui midagi sai veel põske pandud ja väike ringkäik öises lasteaias tehtud, siis oligi käes pesemise ja voodisse mineku aeg.

Unejuttu kõik enam ei kuulnudki, sest muljeterohke ja põnev päev oli kujunenud pikaks, pikaks...

Rahulikule ööle järgnes taas päikesepaisteline hommik. Päeva esimeses pooles sai ära vaadatud eelmisel päeval nägemata film, lisaks veel teinegi - seda siis juba lasteaia saalis ja suurelt ekraanilt. Lapsed olid rahul.

Aitäh vanematele, kes lubasid ning usaldasid lapsed nii pikaks ajaks õpetajate pilgu alla ja hoolde! Tä­name veelkord abilisi aja leidmise ja tehtu eest ning kõiki külastatud asutusi meeldiva vastuvõtmise eest.