Playbox toimus kahes osas: nooremad (5.-7. klass) ja vanemad (9.-11. klass). Mõlema ürituse žürii oli erinev. Esimesele osale andsid oma hinnangu TÜG õpilasesinduse president Elisabeth Kandroo, staarfotograaf Martin Dremljuga, JJStreeti tantsijad Kaspar Aren ja Gerly Tuur ning TÜG geograafiaõpetaja Valve Meesak.

Žürii otsusega võitis esimese võistluse 5C klassi õpilane Andres Urbla, kes tegi järgi Jaan Tätte kuulsat "Ojalaulu". Teisele kohale tuli Stiven Janis 6D klassist. Tema valitud artistiks osutus Ott Lepland eurolooga "Kuula". Kolmandale kohale tulid 7B klassi tüdrukud Gitta Kuhi, Victoria Kübard, Keity Härm ja Mari-Ann Veski, kes olid mõelnud ise välja showkava 3 erinevast loost (LMFAO, Beyonce ja Kihnu Virve).

Võistluse teise osa žürii koosseisu kuulusid laulja Mikk Saar, tantsutäht Marko Kiigajaan, staarfotograaf Martin Dremljuga, kitarrist Ain Varts, JJ-Streeti juht Joel Juht, õpilasesinduse president Elisabeth Kandroo ja treener Oliver Papp. Žürii üksmeelse otsusega võitis selle võistluse 11. klassi poiste grupp koosseisus Karel Hussar, Kristofer Soosaar, Mihkel Roots ja Ruudi Pall. Poisid jäljendasid kuulsa poistebändi Backstreet Boysi lugu "Get down". Teise koha saavutasid 8A klassi poisid Richard Russow ja Carl Hendrik Kristofer Maidla, kes esitasid Mr Sofakese ja Õiekese laulu "Suitsu ei tee". Kolmandaks jäi 8B klassi grupp koosseisus Elisabeth Kelner, Enelyn Vilk, Vivian Ruumet, Kerti Klaos, Heinrich Tinno ja Ken-Georg Simon. Nemad tegid järgi Mackelmore'i laulu "And we danced". Lisaks peaauhindadele jagati välja ka mitmeid eriauhindu. Õhtu möödus ladusalt ning nii osalejad kui publik jäid lõbusa üritusega igati rahule.

Õpilasesindus tänab sponsoreid, tänu kellele sai selle toreda ürituse toimumine võimalikuks. Üritust sponsoreeris Actual Print, kes tegi meile Playboxi kalendrid; samuti Tabasalu Spordikompleks ja klubi Arena3, kust saime võitjatele vabapääsmeid; JJStreet, kes andis vabapääsmed trennidesse; Euronics, kelle käest saime erinevaid tehnikavidinaid ning samuti Tabasalu noortekeskus ja Tabasalu ühisgümnaasiumi vanematekogu. Aitäh teile kõigile!