Jaanuaris kooli tulles ootas meid ees kooli 149. sünnipäeva tähistamine. Õhtul kogunes spordisaali seltskond õpilasi, vilistlasi, lapsevanemaid ja kooli töötajaid, et pidada maha vahva sünnipäevapidu. Alustasime ühise soojendus-aeroobikaga õpetaja Külli Alliksaare juhtimisel. Järgnes vägev spordilahing saalihokis. Osales 4 võistkonda - õpilased, kooli töötajad, lapsevanemad ja vilistlased. Sel korral olid parimad saalihokimängijad just õpilased. Hoogsate mängude vaheaegadel esinesid meie tantsuringid. Nagu õige sünnipäevapidu ikka, lõppes see ühise kringlisöömisega.

Toredaks traditsiooniks on saanud ülekooliline õppekäikude päev. 2. veebruaril oli väga külm talveilm, kuid see ei heidutanud kedagi ning külastati erinevaid muuseume.

1. klass nautis tegevusi Miia-Milla-Manda muuseumis, 2. klass külastas Nukuteatri Nukumuuseumi. Lastekirjanduse Keskuses käisid 3. ja 4. klassid. Energiakeskuses said uusi teadmisi 5. ja 6. klasside lapsed. 7. klass seikles Bastioni käikudes. 8. ja 9. klass külastasid Riigikogu ning Lagedi Vabadusvõitluse Muuseumi. Laste sõnul on selline päev, kui õpitakse koolimajast väljaspool, igati teistsugune ja tore.

Kõige oodatum sündmus kolmandal veerandil on Playbox-show. Ettevalmistused algasid juba eelmise aasta lõpul. Vaeva tuli näha nii lavashow kui kostüümidega. Meie koolis puudub kahjuks lava. Tänan kooli majandusjuhatajat Martin Randa, kelle eestvedamisel toetas juba teist aastat üritust suurepärase lavaga Stockmanni kaubamaja. 10. veebruaril toimunud Playbox möödus meeleolukalt. Lavale astusid Getter Jaani, Koit Toome, Ell ja Nikki, Guns N'Roses, Katy Perry, Homme 18, Valeri Leontjev ning mitmed teised. Publik valis oma lemmikuks Angelina Odintsova, Diana Maslova ja Angelina Kochi poolt esitatud Shakira loo „Run the World". Sama lugu meeldis ka žüriile 5. -9. klassi arvestuses kõige enam. 1. -4. klassi parim esitaja oli Anne Veski ehk Arabella Vassus, kelle esitatud „Roosiaia kuninganna" oli väga loomulik ja ehe. Tänan žüriis osalemise eest Annika Väinsaart ja Elisabeth Tammistet Jüri Gümnaasiumist ning Vaida lasteaia õpetajat Külli Põdra. Õhtu üllatuseks oli muidugi õpetajate shownumber LMFAO „Party Rock".

Anne Veski ehk Arabella Vassus peale õnnestunud "Roosiaia kuninganna" esitust. Parim esitaja 1. -4. klasside arvestuses.

Anne Veski ehk Arabella Vassus peale õnnestunud "Roosiaia kuninganna" esitust. Parim esitaja 1. -4. klasside arvestuses.

Märtsis tähistasime teatrikuud. Kolmanda õppeveerandi viimasel päeval toimus traditsioonilise näitemänguhommik. Iga klass lavastas vabas vormis ühe loo. Kõik etendused olid omanäolised. 1. klassi muinasjutt „Naeris" võlus oma lihtsusega.

2. klassi omaloomingulise loo „Üllatuslik pakike" lõpus tuli sellest välja tekst „toredat koolivaheaega". 3. klass keetis koos varesega hernesuppi. 4. klass ei kasutanud oma etenduses „Punamütsike" ühtegi sõna. 5. klass esitas loo „Jaanikese 7 sõpra", kuhu oli osavalt sisse toodud arvutiteema.

6. klass üllatas omaloomingulise loo „Vaim" esitamisel hea diktsiooni ja mängulustiga. Samuti oli vahva nende marionett-koer. 7. klass esitas katkendi Oskar Lutsu följetonist „Viis väikest pakikest" ning 8. klass Oskar Tanneri näitemängu „Uuele on vaja õpetust".

9. klassi omaloominguline lugu „Umbluu" andis lühikese ülevaate, millega tegelevad noored vabal ajal poe juures ja skeitpargis.

Tänan kõiki, kes ürituste ettevalmistamisel ja läbiviimisel abiks olid.