Põltsamaa Meierei Juustutööstus OÜ ja MTÜ Rapla Korvpallikool sõlmisid üheaastase koostöölepingu võimalusega seda pikendada ka järgnevateks hooaegadeks. Põltsamaa Meierei Juustutööstuse olemine meeskonna suursponsoriks tingis ka võistkonna nimevahetuse.

„Oleme juba ammu planeerinud hakata tõsisemalt ja järjepidevamalt toetama Eesti sporti ja sportlasi, nüüdseks on juttude juurest jõutud lõpuks ka tegudeni ja Eesti korvpall vajab hetkel seda,“ sõnas Põltsamaa Meierei Juustutööstuse OÜ juhataja Ago Teder. „Ühtlasi on korvpallipoisid kindlasti väga heaks reklaamiks meie uutele tootesarjadele, mille keskne figuur on Piimameister Otto.“

Võistkonna mänedžeri Jaak Karbi sõnul on alati väga meeldiv leida keegi, kes raskematel aegadel abikätt pakub ja soovib vastastikust koostööd teha. „Kindlasti avanevad Rapla Korvpallikooli mängijatele paremad võimalused arenemiseks ja mänguliselt uuele tasemele jõudmiseks. Tahame lii-gas uue nime all anda oma parima, võistkond ja kogu meie kool on igatahes kõvasti tahtmist täis,“ sõnas Jaak Karp.

Põltsamaa Meierei Juustutööstuse OÜ on kontserni United Estover Group OÜ kuuluv juustutootja. Ettevõtte 2009. aasta käive oli üle 220 miljoni krooni. Põltsamaa Meierei Juustutööstus on Eesti siseturule enim juustu müüv ettevõte, kelle tehtud juustu sööb pea iga kolmas eestimaalane.