Lugedes Presidendi sőnu, on üks sőna -  järjekindlus, mis Sind eriti hästi iseloomustab. Oled ennast  küla hüvanguks ohverdanud juba pea seitse aastat.  Lähtuvalt sellest: "Palju on tehtud, tundub, et kőik on korras. Kas on veel mőtteid, mida juurde teha vői ehitada vői jääb nüüd heakord ja ürituste korraldamine ehk kas Prandi on nüüd valmis?"

Őnne: "Midagi kapitaalset tőesti enam plaanis pole. Vőib olla midagi veel allikale ja eks väikeste asjadega annab veel üht-teist paremaks teha vői ilmet muuta.

Meil on hea, iga töö jaoks on inimene olemas, kes oskab tegeleda mingi kindla lőiguga, näiteks veevarustusega, elektriga ja nii edasi. Nii on kőik kogu aeg kontrolli all. Oleme nagu üks pere. Kőik oskavad ise mőelda ja tegutseda. Siin on kodune tunne, pole vahet, kas olen siin vői kodus."

Ettemőtlemine on edu pant, ütleb Őnne. Ta väidab, et külamajas tegutsemine pole raske ja ta pole sellest tüdinenud, tema jaoks on see elulaad. Őnne on pühendunudki kodule ja külale, sest tööl ta enam ei käi. Pigem toimetab külamajas, valmistab ette üritusi ja kui vaja, palub selleks ka kedagi appi. Esimene on tütar Terje Niit, kes ütleb, et emale appi tőtata on nii loomulik. Aga kui abi vaja, piisab vaid sőnumi laialisaatmisest ja ikka leidub keegi, kes saab kohale tulla. Palju on peetud sünnipäevi, aga ka pulmi. Inimesed on rahuliku koha üles leidnud. Seda on näha ka külaliste raamatut sirvides. Kirjas on seal vaid tänusőnad kohale ja kiitused lahkele pererahvale.

Puudust tunneb maja perenaine veel teise korruse mööblist. Seda asendavad praegu mitmeotstarbelised tumbad, mis palistavad seinaääri. Kuna maja  teisel korrusel on ka vőimalus ööbimiseks, et peoväsimusest välja puhata, annab need samad tumbad laiali tőmmata ja pehme küljealune ongi olemas.

Kőige suurem mure suvel on muruniitmine. Ka sellele on juba mőeldud. Üheks uueks mőtteks käidi välja moodustada kolmeliikmelised grupid, kes siis järgemööda sellega tegelema hakkavad. See peaks olema päris hea idee, siis on juba teada, millal kellegi kord tulekul, on Pőllumets mőttega päri.

Lőpetuseks väljavőte külalisteraamatust: "Prandis saab veenduda, et kőik on vőimalik. Vaja on häid ideid, suurt tahet ja entusiastlikke inimesi. Seda kőike siin on," kirjutas Viljandimaa Kuhjavere külavanem Romeo Mukk.