«Tiina ja Erni räägivad sellest, millist rolli mängib füüsiline vorm teatritöös ja jagavad liikujatega oma isklikke treeningukogemusi,» selgitas Rakvere Teatri korraldusjuht Marika Tint. «Tiina Mälbergil on mängukavas  5 eriilmelist rolli "Muumitrolli" ujedast  Snifist  karmi naisülemuseni lavastuses "Armastus tööpostil". Erni Kase kanda on koguni 7 tegelast teatri tänases repertuaaris - aatelisest talupremehest lavastuses "Tuulte pöörises"   joodikust näitlejani "Kaasvaratus",» rääkis  Tint. «Kas ja kuidas on näitlejate liikumisharjumused seotud nende tööga laval, sellest kuulete 19. ja 26. märtsil ja saate vaadata Rakvere Teatris. »

«Armastatud näitlejate lisandumine Ööjooksu eestveetava liikumissarja juurde on meie jaoks ühelt poolt märge sellest, et liikumisrõõm on meil kõigil ühine, » kommenteeris liikumissarja korraldava MTÜ Rakvere Maraton juhatuse liige Marko Torm. «Teisalt ei saa üle sellest, et Rakvere Teater, kui üks olulisemaid kultuurikandjaid piirkonnas, on paljude jaoks eeskujuks ning teatri kaasaelamine regulaarliikujatele aitab omakorda suurendada liikumisaktiivsust ja terviseteadlikkust kodulinnas,» lisas ta.

«Terve Rakvere Liigub» on kõiki eagruppe (lapsed, noored, tööealised, eakad) ühendav ja tervislikke eluviise propageeriv liikumissari, mis hõlmab endas 34 etappi ja tippneb maakonna jaoks juba esindusürituseks kujunenud Ööjooksuga 8. Juunil Rakvere Keskväljakul.

«Terve Rakvere Liigub» etapid toimuvad esmaspäeva õhtuti, algusega kell 19.00 Rakvere Spordikeskuse eest. Keskmiselt külastab liikumissarja 130-145 inimest.