Piknikupäeva juht oli Enno Selirand, kes humoorika sõnakunstiga esinejaid sisse juhatas. Päeva programmi ja esinejate eest kandis hoolt Ott Kask, kellele siinkohal jätkub vaid kiidusõnu - kava oli üles ehitatud ja kokku pandud südamliku suhtumise ja professionaalsusega. Tänu sulle, Ott!

Korraldajad edastavad ka tänusõnad kõikidele esinejatele - kinkisite peolistele palju häid ja meeldejäävaid emotsioone. Nüüd, kus esimene pidu selja taga, on korraldajad kindlad, et rannarahvapikniku traditsioon jätkub ja sellist toredat rahvapidu on meile vaja.

Rannarahvapikniku korraldasid Pärnamäe ja Lubja Külaselts koostöös Viimsi valla ja rannarahva muuseumiga.

Kahe küla järgmine ühisettevõtmine on 21. juunil Lubja mäel toimuv jaanipidu, kuhu on oodatud kõik Pärnamäe ja Lubja küla inimesed ja ka teised viimsilased, kes peavad lugu traditsioonilisest jaanipäevast mängude, tantsu ja lõkkega. Pidu on kõigile tasuta!

Rannarahvapikniku aitas teoks teha rahvusvaheline logistikaettevõte VOPAK E.O.S. ja esinejate toidulaua kattis Viimsi Maxima X. Aitäh teile!

Toetuse eest tänavad korraldajad veel Leader Põhja- Harju koostöökogu, Kohalik omaalgatus programmi ja juba oma abikäe andnud Lubja küla ja Pärnamäe küla elanikke.