Seekord aga jäi mulle oma pühendumise­ga silma meie Rauno. Tema Lan-Party, tema aastaid tehtud töö noortekeskuse heaks, tema üritused, tema plaadilindistused (kus ta elas sisuliselt rahvamajas üle nädala), matkad, töö lastelaagris jne.

Esitasin Rauno kahele konkursile, kus ta mõlemas ka nominentide sekka arvati. Rauno ise oli sellest muidugi õndsas teadmatuses ja mõlemal korral sain temalt noomida: Lii, mis sa tegid jälle?

Ja siis jõudiski meieni rõõmustav teade - Rauno Avel on nimetatud üheks kümnest Aasta Vabatahtlikust 2011. Tunnustused ja­gas kätte Vabariigi President Toomas Henrik Ilves Kadriorus (vaadake lähemalt www. vabatahtlikud.ee).

Aitäh sulle, Rauno, palju õnne ja jõudu ikka edasi meiega jännata!

Rauno jõudis ka Londoni OM olüm­piatule kandmise nominentide hulka, kuhu EOK valis 10 parimat üleeestilise konkursi käigus (lähemalt http://www.london2012. lv/ee/)

Annan veel teada, et Rauno sai just valmis oma uue kodulehe, kus saab kuulata meie noorte lindistatud laule: http://studio.raunoa.com/#2:6

Innustan ka teisi - tunnustage inimesi oma ümber! Hea sõna tuleb tavaliselt nii raskelt meil üle huulte, aga ometi toob see palju rõõmu.