Tiina Naarits-Linn andis kuulajatele mitu õnne valemit, mida järgida, et olla õnnelik. Inimese õnn on seotud paljude teguritega, millest kõike kahjuks ise mõjutada ei saa. Õnnelik elu oleneb vanusest, neurootilisuse tasemest, meelekindlusest, tööalasest staatusest, sissetulekust ja kodakondsusest. Positiivseid emotsioone saab endale tekitada läbi usu iseendasse, kogudes enda ümber häid kaaslasi ning uskudes muutustesse. Oluline osa on kindlasti läbimõeldud toitumises.

Üks kõige olulisemaid õnnelikkuse hormoone on serotoniin . Piisava koguse sero toniinita oleme ärevad ja isegi agressiivsed. Piisava koguse serotoniini korral tunneme end rahuliku ja rahulolevana. Teaduslikud uurin gud kinnitavad, et õnneliku inimese toidulaual peaks olema tšillipipar, tume šokolaad, oad, pasta, täisteraleib, foolhape, küüslauk, kaera helbed (allikas: alkeemia. ee). Igapäevane toidulaud aitab kaasa õnnele ja rõõmule meie elus. Loengul osalejad said kohapeal läbi teha lõbusa harjutuse ja kodus mõtlemiseks positiivseid mõtteid.