Kõigepealt uudistati rühmaruumis pakutavat jõulukaupa, seejärel tehti meelepärased sisseostud. Igaüks sai laadalt midagi koju Kundasse viia.

Meie lasteaia uhkuseks on kena loovustuba. Õpetaja Riina Proode võttis külalised lahkelt vastu ning õpetas lastele käbist päkapikke tegema. Sellel ajal said õpetajad majas ringi vaadata, tutvuda meie tegemistega. Hea oli näha, et kolleegid leidsid ka endale huvitavaid ideid oma töö tarbeks.

Taaskord rühmaruumi tagasi jõudes soovisid lapsed vaid koos mängida.  Armas oli vaadata, kuidas mänguhoos sõbralikult tegutsetakse. Kuigi kell käib oma igapäevast rada, tundus meile, et sel päeval oli tal eriti kiire. Oli palju külalistele näidata, kuid õpetajatel jääb alati aega vajaka, et kõiki huvitavaid ideid ning mõtteid omavahel jagada. Tore oli, et lasteaia direktor Aita Talts ning hoolekogu esimees Risto Lindeberg liitusid meie vestlusringiga.

Koosolemise lõpuks laulsime külalistele kena jõululaulu ning jäädvustasime meie kokkusaamise. Lapsed olid rahul ning õpetajad samuti. Taaskord plaanime kokku saada suve hakul. Siis juba poolel teel Kunda ja Kiviõli vahel, et pidada mõnus piknik looduses.

Aitäh teile, sõbrad „Krõllid“! Lumiseid tegevusi Kellukese ja Kannikese perele!