Vaata mängu reportaaži Aktuaalse Kaamera spordiuudistest: http://sport.err.ee/index.php?0&popup=video&id=10725

TÜ/Rock oli Raplasse saabunud täies koosseisus- väljakul võis näha nii Eesti koondislasi Rain Veidemani ja Janar Taltsi kui ka Nigeeria päritolu ameeriklast Callistus Eziukwut ja Eesti korvpallipublikule juba tuttavat grusiini Georgi Tsintsadzet. Järelikult on Piimameister Otto/Rapla mehed pea kahe kuulise hooaja jooksul nö eliitmeeskondadele näidanud, et põhimeestele puhkepäeva ei tasu anda. Mängu alustas Rock sama peaegu sama algrivistusega, kui seda tehti 10-päeva taguses palju intriige tekitanud mängus Kalev/Cramo vastu, vaid Silver Leppik oli asendatud Timo Eichfussiga.

Mängu alates väljakuperemehed aukartust ei tundnud ning avasid publiku marulisel toetusel skoori. Mänguseisu suudeti hoida võrdsena esimesed viis minutit, siis aga tehti kahel järjestikusel rünnakul pallikaotus ning vahe kärises kuuele silmale. Samas jõudis Rapla veel kolme punkti kaugusele 2 minutit enne veerandi lõppu. Seejärel tabas Tartu poolt lähiviseke Eziukwu ja kolmese lisasid nii Veideman kui Talts. Õnneks vastas kaugviskega Rapla poolelt Allar-Raul Antson ja teisele neljandikule mindi vastu 8-punktilises kaotusseisus 14:22. Teine veerand kulges enam-vähem sarnases rütmis eelnevaga- vaikselt kasvatas Rock oma edu, kuid nö rongiga Raplast üle ei oldud võimelised sõitma. Suurima spurdi 7:0 sooritas Rock veerandaja seitsmendal minutil. Kogu kümne minutiga kindlustas Rock oma juhtpositsiooni 10 punkti võrra. Poolajale, mis pealtvaatajate jaoks oli täis põnevusi, mindi tulemusega 30:48.

Pärast traditsioonilisi viskevõistlusi ning üllatuslikku Eesti ühe tuntuima räppari Cool D ülesastumist alustasid mängu paremini võõrustajad. Kui Sven Kaldre oli tabanud teise järjestikuse kaugviske teise poolaja neljandal minutil, jõudis Rapla Rockist 14 punkti kaugusele. Seejärel võtsid TÜ/Rocki poolelt vastutuse enda õlale aga Timo Eichfuss ja Rain Veideman- kahe peale karistati Raplat 11 järjestikuse punktiga. Neljandiku viimasel minutil pakkusid rünnakul resultatiivseid lahendusi mõlemad meeskonnad ning seega enne viimast kümmet minutit oli seis 44:69. 
Otsustaval neljandikul asus Rapla kodupubliku suureks rõõmuks edukalt kaotuseisu vähendama. Algust tegid sellega Rapla “oma mehed” – Allar-Raul Antson tabas kolmepunktiviske Madis Pärna söödust. Rünnakul pakuti ilusaid momente ning veidi vähem kui minut enne mänguaja lõppu oldi kaotuseisu vähendatud 7 punkti võrra, veelgi lähemale jõudmisele panid piiri aga mitmed lihtsad pallikaotused. Kahjuks aga kuulusid ülejäänud mõnikümmend sekundit täielikult Tartule ning Rain Veidemani pealtpanek viimastel sekunditel viigistas ikkagi neljanda veerandaja 15:15 ja tõi TÜ/Rockile kaheksanda võidu G4S meistriliigas tulemusega 84:59.

Kodumeeskonna resulatatiivseimad olid täna Allar-Raul Antson 14 ja Sven Kaldre 13 punktiga; Indrek Kajupank panustas 9 silma ja 8 lauapalli. Tartlaste edukaim oli eelmise hooaja meistriliiga komeet Rain Veideman 20 punktiga, Vallo Allingu ja Marek Doronin lisasid 12 ning esimese arvele kanti ka 10 lauapalli. 
Järgmine G4S meistriliiga lahing Rapla spordielu „Mekas“ Sadolini Spordihoones toimub nädala pärast, 20.novembril kell 17.00, kui Piimameister Otto/Rapla kohtub BC Kalev/Cramo meeskonnaga. Ära maga maha võimalust näha järgmist tõsist lahingut teise eesti superklubiga ning väärt sportlikku melu koduses, tavaliselt veidike unises ja vaikses Rapla linnakeses!