Oru lasteaias on aastatepikkune tore traditsioon kutsuda selleks päevaks endised lasteaialapsed lasteaeda. Nii oli ka seekord. Ootusärevust jagus nii lastele kui ka õpetajatele, kuid ütlemata tore oli jälle kokku saada! Lapsed vestlesid õhinal kooliskäimise rõõmudest ja muredest, lemmiktundidest ja huvitavatest tegemistest ning laulsid mõned laulud. Meenutati toredaid ett evõtmisi lasteaia päevilt, vaadati videot rühma kevadisest esinemisest lasteaia piknikul.

Muljete vahetamine toimus soojas ja sõbralikus õhkkonnas. Huvitav, et ikka ja jälle kostus mitme esimese klassi lapse suust mõte, et küll oli lasteaias tore lõuna ajal magada.

Koolilapsed said proovida oma lugemis- ja kirjutamisoskust ning keelelist taipu, sest lahendada tuli ristsõna lasteaia, kooli- ja jõuluteemaliste küsimustega ning ühises ringis mängida lustakat sõnademängu "Olen päkapikk ja otsin...".

Pärast vestlusringi ja ülesannete edukat lahendamist veetsid lapsed aega oma endises rühmas mängides. Väikesed Mesilindude lapsed muutusid pisut pelglikuks, kui korraga täitus rühmatuba suuremate lastega. Kuna aga koolilapsed käitusid tasakaalukalt ja väärikalt, kadus esialgne ujedus rutt u ning koos oli tore olla.

Lasteaiaõpetaja jaoks on alati huvitav endistest rühma lastest kuulda ja neid jälle näha, samuti rõõmu tunda oma kasvandike edukusest õppetöös ja kordaminekutest huvitegevustes.

Aeg liigub ikka omasoodu ning alanud aasta detsembrikuu alguseks on juba järgmised lasteaialapsed olnud sada päeva koolilapsed. Siis ootab Oru lasteaed Teid.