Kui mängu alguses ei saanud favoriit Saue Tammetark - Indrek Salis, Vello Toomik, Villu Liiv ja Villu Tamm - kuidagi vedama ning jagas kuuendaid ja kaheksandaid kohti, siis mida mäng edasi, seda kindlamini hakkas meeskond end tundma ja lõpuks võttiski 65 punktiga esikoha. See oli üle-eestilises arvestuses teine tulemus. Kindlalt esinesid ja jõudsid koos Saue Tammetargaga kevadisse superfinaali Tallinna esindus Hiiu Blokk (Harras Madar, Mart Rummo, Aadu Kaar, Veikko Veersoo), Anija (Rein Laumets, Märt Schmeidt, Anne Oruaas, Valle Vilimäe ja noorkilvar Tanel Veske) ning Rapla (Peep Vahtrik, Toomas Uuskam, Marek Kuub). Viimase koosseisus puudus seekord küll Eesti „kuldaju" Igor Habal.

Rahvaliiga A-finaali jõudsid Harku, kahemehe esindus Tallinn, Keila linn ja Keila Kruvi.

Rahvaliiga B-finaalis mängib teiste hulgas ka Saue linna teine esindus, Saue Sammas (Kaido Lasn, Endla Lindmäe, Indrek Tibar, Paavo Paas ja Karel Uurits), kel on head võimalused läbi jaanuaris toimuva mängu jõuda A-finaali. Kokku osaleb tänavusel Eesti maakilval 55 võistkonda.

Üks näide ka esitatud küsimustest: Sel ajal. kui meie esindusklubid Kalev/Cramo ja Rock, aga ka Tarvas ja teised otsivad oma ridadesse mängijaid nii Euroopast kui Ameerikast, hankis Tallinna Kossuliiga meeskond Scanweld/Eesti Näitused endale lausa olümpiavõitja. Kelle? Vastus: Gerd Kanter.

Ettur on Saue linna mälumängu esivõistluste superfinalist

8. detsembril võttis mälumänguklubi Saue linna esivõistlused kokku superfinaaliga. Reglemendi järgi pääses superfinaali kolm võistkonda, kes kogusid hooaja jooksul toimunud kolme vooru kokkuvõttes parima tulemuse. Nendeks osutusid Tammetark, Tammetõru ja Ettur. Kõik hooajal võistelnud klubiliikmed olid oodatud ja nendest moodustus külaliste võistkond. Pingelise võistluse võitis ja pärjati Saue linna mälumängu esivõistluste superfinalistiks Ettur koosseisus Virve Laan, Tiiu Kuuskme, Urmas Väärtnõu ja Priit Tähtsalu. Teise koha saavutas võistkond Tammetõru, kuhu kuulusid Paavo Paas ja Ulvi Urgard. Kolmandaks tuli Tammetark - Villu Liiv ja Vello Toomik. Auhinnad olid mälumänguritele teadmiste ammutamiseks vajalikud teatmeteosed.

Saue mälumänguklubi hooaeg jätkub 2013. aastal omavalitsustevahelise mälumänguga Eesti maakilb, mille B-finaal on jaanuaris ja superfinaal märtsis. Hoiame pöialt tiitlikaitsjatele!