Sulavee äravool on põhjustanud väiksemaid probleeme ka Peetri külas Suurekivi teel ja Suur- Veski teel. Kellegi tuppa nagu möödunud aasta kevadel ei ole vesi tunginud ning abivallavanem Meelis Kasemaa hinnangul ei ole seda ohtu ka hetkel näha. 

Rae vallas möödunud kevadel kõige tõsisemalt suurveega võidelnud Peetri küla Vägeva piirkonna elanikke sel aastal enam veeuputus ei ohusta, sest vald on kaevanud ligi 800 meetrise kraavi, mis suurvee põllult endasse kogub. 

Kui suurenema peaks sademete hulk, siis võib tekkida olukordi, kus kanalisatsioon ei võta korraga tekkinud vihma ja lumesulavett vastu ning teed ja tänavad ujutatakse kohati üle.

Samuti võivad ummistunud teetruubid põhjustada teedel üleujutusi.

Edaspidi tuleb vallavanema Veigo Gutmanni sõnul madalates kohtades sügavamate veekogumike vältimiseks suurendama eelvoolu ning paigaldada võimsama pumpla Peetri küla Suurekivi tänavale. Samuti tuleb paigalda suurem truup Vana- Tartu mnt alla.

Suvel on plaanis koostöös Maanteeametiga paigaldada kordades suuremad truubid Vana-Tartu maanteele ja eelarveliste vahendite olemasolul ühendada Suurekivi tee sadevee pumpla ülejäänud sadevee drenaaži süsteemiga.

Kevadiste üleujutuste ennetamiseks on Rae vald juba teinud koos vee-ettevõtjaga mitmeid töid.Rajati uus kraav Peetri küla Vägeva piirkonda, puhastati truupe ja süvendati kraave ja truupide suudmeid ja vahetati välja ka osad pumbad.