Esmaspäeva ja neljapäeva hommikuti kell 11 toimub Viia Mellise juhendamisel eakate tervisevõimlemine.

Tragid seeniorid ootavad enda sekka ka uusi eakaaslasi keha virgutama. Samuti esmaspäeva õhtul kell 19, kuid lasteaias „Sajajalgne" harjutab Marita Kiseli taktikepi all hurmavaid harmooniaid naiskoor „Amica". Eriti oodatud on kooriga liituma soprani häälerühma lauljad!

Teisipäeva ja neljapäeva õhtuti kella kuue ja kaheksa vahel treenivad Liis Neštšadimi eestveol vingemaid samme JJ Street tänavatantsijad. Esimene tund on kuni 13-aastastele ning järgnev vanematele.

Kolmapäeviti kell 19 käib koos legendaarne rahvatantsurühm „Lepalind", juhendajaks Mari Tomp. Ka nemad kutsuvad jalga keerutama uusi liikmeid - õige teretulnud on härrasmehed. 

Seltsimaja graafikut kae aadressilt vasalemma.herobo.com

________________________________________________________________________
Pühapäeval, 16. septembril toimus teist aastat järjest mõisas suvelõpukontsert. Kui eelmisel aastal sundis ilm esinejad ja publiku saali, siis sellel aastal oli kontserdipäev üks kaunimaid. Kontserdi korraldas kooli muusikaõpetaja ja sellest aastast ka huvijuht Helen Tensbek. Kooliaasta on küll alles alguses, aga õpilased olid selgeks saanud juba palju uut repertuaari. Vasalemma kool laulab!

Foto: Vasalemma Valla Infoleht