Alustati kahe sõime- ja kahe aiarühmaga. Köögis oli puuküttega pliit ja kahe rühma lapsed magasid kütmata verandadel magamiskottides. Esimesed 20 aastat juhatas lasteaeda Helgi Rõõmussaar, kes koos lastevanemate ja töötajate abiga lõi lastele hubase keskkonna.

Üheskoos valmistati õppe- ja mänguvahendeid, istutati maja ümber lilli ja põõsaid. Rõõmussaare käe all käisid lapsed väga palju esinemas väljaspool lasteaeda, isegi Moskvas, mis oli tolle aja kohta kõva sõna.

Kui Helgi Rõõmussaar siirdus uut Vikerkaare lasteaeda juhtima, jätkas tema tööd Sirje Raudtamm ja 1988. aastast Elve Viigisalu, kes oli siin eelnevalt olnud kauaaegne õpetaja. 1993. aastast kuni eelmise aasta sügiseni juhtis lasteaeda Margit Rüütsalu, keda kõik jäävad alati soojade tunnetega mäletama. Meelepärane töö ja ühtehoidev kollektiiv on põhjused, miks on Sipsikus palju pikaajalisi töötajaid. 

22 aastat on lasteaias töötanud Anne Toomsalu.

Õpetaja Helle Kuusler töötab siin juba 37, muusika- ja liikumisõpetaja Külli Haavasalu 31, majandusjuhataja Tiiu Mägiste ja õpetaja abi Liivi Palmiste 30 aastat. Õpetaja Külli Kiviloo on Sipsikus töötanud 23, õpetajad Marika Tömp, Silvia Mitt, Anne Toomsalu ja kokk Anu Nazarenko 20 aastat, õpetaja abi Aita Kuldveer 18 aastat jne. Muide, Aita on ise lapsena Sipsikus käinud.

Sipsiku maja on varasematel aastatel olnud väga lasterikas. 1980-ndatel oli vanemates rühmades laste arvuks lausa 43 rühma kohta. Praegu on laste arv rühmas poole väiksem.

Sipsiku lasteaial on palju traditsioone. Ühise perena tähistatakse rahvakalendri päevi, tehakse sporti, sageli koos peredega.

Populaarsed on jõulupeo lavastused, emade- ja isadepäev, kevadpidu. Lasteaiast saadud muusikapisik jääb paljudele külge, sünnipäeval esinevad Sipsiku vilistlased: Karl Reimand ja Aili Pent klaveril, Madleen Kristen Alasi viiulil, Pauliina Andrejeva mängib kannelt.

Sipsiku lasteaial on samuti oma laul, see algab nii: „Me Sipsikute lasteaias täna tore päev ja mängulusti Sipsikute silmades sa näed!"

Helle Kuusler on Sipsikus töötanud kõige kauem – 37 aastat.