Tänu sellele kaotusele tekkis paras jama: nii Kiili, Aruküla kui ka FC Lambisats kogusid võrdselt 6 p, ka üldine väravate vahe oli kõigil võrdne - 6:3. Järgmisena loeti omavaheliste mängude väravate vahet ja siin naeratas õnn omadele, Kiilil 3:2 ehk +1, Arukülal 3:3 ehk 0 ja Lambisatsil 2:3 ehk - 1. A-alagrupi paremusjärjestus : 1. Kiili JK, 2. Aruküla, 3. FC Lambisats, 4. PSK Alexela.

B-alagrupis kogusid nii FC Sparta kui ka Harju jalgpallikool võrdselt 7 p, omavaheline mäng viigis 0:0, üldine väravate vahe võrdselt 9:0 ja siin läks alagrupi võitja selgitamiseks vaja lüüa penalteid, milles oli 5:4 täpsemad Sparta mehed. Balagrupi paremusjärjestus: 1.

Sparta, 2. Harju jalgpallikool, 3. Kehra Anija vald, 4. HP autohooldus. Poolfinaalis läks Kiili JK vastamisi Harju jalgpallikooliga ja kahjuks tuli vastu võtta 1:4 kaotus. Teises poolfinaalis võitis FC Sparta 3:1 Aruküla meeskonda.

Mängus kolmandale kohale suutis Kiili JK võtta 2:1 võiduga Aruküla üle revanši alagrupis saadud kaotuse eest.

Finaal oli põnev. Mäng lõppes 1:1 viigiga. Penalti seerias olid seekord täpsemad Harju jalgpallikooli mehed 2:1 ja võisid võitjakarika pea kohale tõsta. Palju õnne!

Turniiri lõplik paremusjärjestus : 1. - Harju jalgpallikool, 2. - FC Sparta, 3. - Kiili JK, 4. Aruküla, 5. Kehra Anija vald, 6. FC Lambisats, 7. PSK Alexela, 8. HP autohooldus.

Täname : Uhlsport, Särka Sport, Pagaripoisid, Kiili vallavalitsus. Eesti meistrivõistlustel saalijalgpallis 2. liigas osaleva Kiili JK meeskonna koosseis on võrreldes eelmise aastaga tohutult muutunud. Lisandus palju uusi mängijaid, kuid eks kokkumäng on veel päris toores, ei ole leitud õiget minekut ja oleme ausad, ega uued mehed pole ka taseme poolest meie poistest üle. Aga loodame siiski, et meil hakkab paremini minema. Eesti meistrivõistlustel oleme sel aastal mänginud 3 mängu: FC Ajax Lasnamäele kaotasime 8:14 (väravad - Sven Haas 3, Jaan Uudelt 2, Konstantin Kotivnenko 1, Rasmus Sinivee 1, Marek Tiido oma värav), teises mängus kaotasime Aruküla Mariine Autole 5:8 (väravad - Egert Tamm 2, Sven Haas 1, Jaan Uudelt 1, 1 värava lõid vastased ka ise) ning esimeses kodumängus Maccabi II meeskonnaga (keda mõni nädal varem treeningmängus kergelt võitsime) mängisime viiki 4:4 (väravad - Rasmus 2, Rainer Põld 2).

Paistab, et need kaotused ja meeskonna muutused on mõjunud ka pealtvaatajatele, keda võrreldes eelmise aastaga eriti palju kohal polnud. Järgmine kodumäng 2. detsembril kell 17.00 Rantipoli meeskonnaga. Tule omadele kaasa elama!

Korvpall

Tallinna Kossuliiga B-divisjonis ei ole Kiili SK meeskonnal eriti särada lastud. Pärast esimese mängu võitu on saadud järjest viis kaotust. Kiili SK-Valesööt 44:50 (Jens Vendel 18 p); TTÜ Tallinna Kolledž-Kiili SK 70:64 (Jens Vendel 17 p, Ott Põldsaar 15 p, Alari Kasemaa 12 p); Kiili SK-Saku Metall 45:63 (Alari Kasemaa 13 p, Kaarel Loo 13 p, Ott Põldsaar 10 p); Saare Teed/ RCC-Kiili SK 57:50 (Jens Vendel 21 p, Alari Kasemaa 11 p); Kiili SK-Bee Tsee 54:55 (Jens Vendel 35 p).

Viimane oli eriti valus kaotus, sest viimane veerandaeg kaotati lausa 3:21! Kiili korvpalli hoiab hetkel võidulainel Kiili SK II meeskond, kes Tallinna rahvaliiga II tugevusgrupis hoiab hetkel 2 võidu ja 1 kaotusega liidrikohta. Võideti Smarten Logistics meeskonda 60:57 (Angus Tõnnis 18 p, Karmo Kõivutalu 14 p, Kaarel Loo 11 p), kaotati 65:66 meeskonnale Jobway (Kaarel Loo 17 p, Eiki Madissoon 17 p, Alari Kasemaa 15 p) ning viimati võideti liidrit Elisa meeskonda 79:66. Naiste Eesti-Läti ühisliigas (osaleb 12 naiskonda - 7 Lätist, 5 Eestist) juhib peale 8 vooru tabelit Eesti klubi Eclex. Audentese SG/Noortekoondis (Birgit Piibur) asub hetkel 7. kohal ja KK Tallinna ülikool (Janett Perv) 9. kohal.

Neidude Eesti meistrivõistlustel korvpallis B-klassis (sündinud 1997 ja hiljem) asub BC Kalev/Cramo (Brit Maiste) hetkel 5. kohal.

Võrkpall

Eesti meistrivõistlustel meeste I liigas jätkab TTÜ/Kiili võidukursil. Viimasest 4 mängust 4 võitu: kodus võideti 3:0 Pärnu VK II, võõrsil 3:1 TLÜ, võõrsil 3:0 Paide/ Väätsa/Türi, kodus 3:0 AS Espak Narva/SK Energia ning jätkavad koos meeskonnaga Liider liidrikohal.

Eesti karikavõistlustel meeste võrkpallis - veerandfinaalis - loositi TTÜ/Kiili vastakuti hetkel Schenker League liidri Pärnu VK meeskonnaga. Esimeses mängus Pärnus oli üllatus päris lähedal, Kiili juhtis geimidega 2:1 ja neljandas geimis oldi ees 8:0, kuid võit läks siiski Pärnule tulemusega 3:2 (23:25, 25:16, 24:26, 25:22, 15:10).

Korduskohtumises Kiilis osutas Kiili kahes esimeses geimis tubli vastupanu. Esimene geim kaotati 22:25, teises geimis juhiti 20:16, Pärnu võttis mõtlemisaja ja võitis 25:23, kolmas geim kaotati juba kindlalt 15:25. Tubli esitus meestelt, sest Pärnu pidi mõlemas mängus kogu aeg oma põhimehi sees hoidma, vastasel juhul poleks neil pikka pidu olnud.

Kabe

Eesti võistkondlikel meistrivõistlustel 100 ruudu kabes saavutas Paide linna võistkonna ridades kuldmedali Urmo Ilves. Õnnitlused. 4. koha Hiiumaa kabeklubi võistkonnas saavutas Katrin Rajasalu. Eesti võistkondlikel meistrivõistlustel 64 ruudu kabes saavutas Hiiumaa kabeklubi võistkonnas pronksmedali Katrin Rajasalu. Palju õnne!

Jalgrattasport

Kiili vallas Kangru alevikus elav, CFC rattaklubi kasvandik Anti Arumägi, kes suve lõpuks Prantsusmaale amatöörklubi ei leidnud, sai hea võimaluse, kui talle pakuti kohta sügisestel cyclocrossi sõitudel. Pikalt mõelda polnud vaja.

"Algul oli soov siia tulla maanteehooaja lõpupoole, et veel korralikke võistlusi saada, aga paraku kohta ei olnud," rääkis Arumägi portaalile Rattaprofid. "Kui Serge (Pineau) mulle üks hetk kirjutas, et kahju, et sul cyclo-ratast pole, hakkasin sellel teemal mõtlema. Paljud profidki ju sõidavad talvel cyclocrossi. Ratta sain oma klubist, CFC-st. Üldiselt on nädalavatusel võistlused ja rajad päris erinevad.

Muda on alati teema muidugi, aga mõni võistlus sile, mõni vägagi asjalike tõusudega. Prantsusmaal ei ole alati isegi cyclocrossi enam iseloomustavaid tõkkeid, piisab kui tuleb palju tõusumeetreid. Need sõidud on osa treeningust ja mingit survet talvel tulemust teha ei ole. Siiski tahaks ennast alati heast küljest näidata ja seega on alati maksimaalne pingutus garanteeritud.

Kuna eelmine talv oli minu ettevalmistus pea olematu ja käisin enamasti tööl, siis see aasta sama viga ei taha korrata ja tulin siia, kus saan vaid treeningutele keskenduda. Vanust juba nii palju, et peab riskima ja igast võimalusest kinni haarama.

Elu on siin hea, pole millegi üle kurta. Mulle meeldib see, kuidas klubi juhtkond oma põhitööde kõrvalt viitsib ja tahab tegeleda ka sportlase muredega ja väheste vahenditega on loodud siiski päris head tingimused." Möödunud nädalavahetusel saavutas Anti Cyclocross de Saintes sõidul täiskasvanute seas 9. koha. Soovime Antile ka omalt poolt kõike head ja kordaminekuid. Pea vastu!

Keegel

Eesti meeskondlikel meistrivõistluste 4. voorus võitis KK Reval II meeskond (Gert Ernesaks) tulemusega 7:1 KK Pinpin II meeskonna ja KK Reval I meeskond (Marko Kikas) 6:2 KK Pinpin I meeskonna.Peale 4. vooru juhib KK Reval I 7 p., KK Reval II on 6 p. 4. kohal.