Septembris toimusid ka lastevanemate koosolekud, kus said sõna lasteaia direktor Tiina Rannakivi, vallapoolne esindaja Lilian Saage, hoolekogu esimees Maido Kaljur ja rühmaõpetajad. Kooliminejatele jagas teavet ja õpetussõnu õpetaja Ingrid Parksepp.

Lasteaia hoolekogu ettepanekul toimuvad sel õppeaastal rühmades mänguõhtud koos vanematega. Seal saavad vanemad lastega mängida ja omavahel suhelda.

Sügise sünnipäeva oleme aastaid pidanud piknikut pidades ja lõkkes kartuleid küpsetades. Sügislaulud ja laulumängud on sünnipäevale pidulikkust lisanud.

Õpetajatepäeval oli vanematel võimalus rühmades õpetajateks olla. Ainult kahju, et aastast aastasse kasutavad seda võimalust ikka ühed ja samad vanemad. Suur tänu neile, kes õpetajatepäeval osalesid! Leivanädalal tegi vanem rühm väljasõidu Sillaotsa Talumuuseumi.

Lapsed said tutvuda vanaaegsete tööriistadega - sirbi, pintade, käsikivi, kangastelgede ja palju muuga. Tutvustati ka teravilju ja räägiti, mida neist valmistada saab. Väga huvitav oli jälgida leivategu ehtsas leivaastjas ja pärast taignast kakukest teha. Küpse sooja kakukese kõrvale pakuti võid, piima ja taimeteed. Oli huvitav väljasõit tänu Maido Kaljurile.

Sügispeod toimusid ka sel aastal rühmapidudena. Tänu muusikaõpetaja Ivile olid peod hoogsad ja huvitavad. Vanem rühm esitas ka sügiseteemalise näidendi.

Sügistoimetused jätkusid Nissi valla vaatamisväärsuste külastamisega, kus giidiks oli õpetaja Ulvi Lepplaan. Riisipere Kultuurimajas saime 1. novembril osa Peterburi tsirkuse etendusest. Uued üritused jätkuvad sügise jätkudes.