Õpetatakse elementaarseid tantsusamme. Treeningute põhirõhk ei ole kindlasti rahvatantsul ja eesmärgiks suurpidudelt osa võtta, vaid eelkõige tantsuline harimine erinevate tantsuliikidega.

Tähtis on, et laps teaks võistlustantsuelemente ning õpiks ka teisi tantsuliike, mis on kindlasti elus vajalikud. Treeningu juurde käib lisaks veel üldfüüsiline tegevus ja koordinatsioon." Tantsutrenn peaks kujunema väikeseks seltskondlikuks kooskäimise kohaks, mille juurde käivad veel mitmed huvitegevused.

Tantsimas käimine ei piirdu vaid treeningutega ja tulevikus on võimalus osaleda erinevatel konkurssidel ning festivalidel.

Esimene kokkusaamine toimub 19. septembril kell 18.00 Keila Kultuurikeskuse saalis. Kõigil lastel kaasa võtta kerged treeningriided, kuna läbi viiakse ka esimene näidistund. Siiski oodatakse huvilisi eelnevalt registreerima telefonil 6045045 ning aadressil kultuur@keila.ee. Treeningud hakkavad toimuma Keila Kultuurikeskuses kaks korda nädalas, esmaspäeviti ja kolmapäeviti kell 18.00.

Kui tantsimisest on huvitatud ka vanemad kui 6-aastased, ei lükata kedagi tagasi ja on võimalik piisava huvi korral avada ka vanemate laste rühm.