Aprillis kinkisime korralikud arvutikõlarid väärtmuusika kuulamiseks praegu muusikakooli 3. klassis õppivale tublile noorele saksofonistile Pavel Ivaskile, kes on võitnud esikoha loode-Eesti puhkpillimängijate konkursil ja on viimase õppeaasta jooksul üles astunud paljudel kontsertidel nii Harku vallas kui kaugemalgi.

Suve lõpus, 25. augustil, osalesime Tabasalu päeval, kogudes annetusi heategevusliku pannkoogiküpsetamisega. Vahendeid kasutame Harku valla andekate noorte muusikalise ja huvitegevuse toetuseks.

Septembris andsime Vääna mõisakoolile üle suure paberilõikuri, mis säästab kunstiklassis õpetajate ja õpilaste jõudu eriformaadilisi kunstiteoseid ja muid pabermaterjale valmistades.

Lions klubide heateo päeval, 13. oktoobril, tegime 7 klubi koostöös Tallinna loomaaias heakorratöid, vabastasime endise kängurude aediku ala ninasarvikute ala laiendamise tarbeks. Lisaks korraldasid lionid rohkem kui sajale lapsele viie giidi saatel ekskursioonid ning päeva lõpetas piknik, kuhu lisaks oma küpsetistele oli tellitud 45 kilo pannkooke. Enamik kutsutud lastest olid vaegkuuljad või majandusraskustega peredest.

12. novembril kinnitasime rahvusvahelise Lions-liikumise logo oma regulaarse kogunemiskoha tähistamiseks Osvaldi kohviku seinale. Sellesse kohvikusse võivad vallaelanikud tuua ka oma ettepanekuid meie klubi järgmisteks heategudeks.

Käesoleva aasta detsembrikuu teisel laupäeval, 15. detsembril, toimub Tabasalus juba viies Harku valla heategevuslik jõululaat, mida korraldab Tabasalu Lions klubi koostöös Harku valla ja paljude lahkete sponsoritega. Laadal on tavapäraselt võimalik kaubelda toiduainete ja käsitööesemetega ning nautida erinevaid muusikalisi etteasteid.

Seekord toimub jõululaadale eelneval õhtul ka heategevuslik akustiline talvekontsert, mille peaesinejateks on Tanel Padar ja Tarvo Valm. Publiku soojendab eelnevalt üles noortebänd Funkoes, milles mängib saksofoni korduvalt lionite poolt tunnustatud muusik Carl Stefan Tuulik.