Laupäeval, 8. oktoobril toimub Pirita Vaba Aja Keskuses õpitubade päev:

Kell 11.00 algab käsitöökommide töötuba, kus õpime tegema lihtsatest ja käepärastest materjalidest šokolaadi- ja martsipanikomme. Iga osaleja saab koju viia suure hulga endavalmistatud suussulavaid maiuseid. Osalustasu 5 eurot.

Kell 12.00 õpetab Isemoodi Loovustuba seepi valmistama. Koolituse käigus antakse teavet seebikeetmise ajaloost, looduslikust majapidamisest ning igaüks saab oma kätega valmistada kaks originaalset seebitükikest. Seepide valmistamisel kasutatakse seebikivi ja taimseid rasvu, lõhnameeleks eeterlike õlisid või ürte. Osalustasu 8 eurot.

Kell 14.30 teeme kosmeetikat: määrame näonahatüübi, kasutades spetsiaalset aparaati, valmistame ja testime nahahooldustooteid looduslikest baasainetest ning igaüks saab purgikese omavalmistatud kreemi! Osalustasu 8 eurot.

NB! Kuna igasse töötuppa mahub kuni 10 osalejat, on vajalik ennast eelnevalt registreerida. Seda saab teha telefonil 6 457 627 või e-postil merike@piritavak.ee

Teisipäeval, 11. oktoobril kell 17.30 on Pirita Sotsiaalkeskuse kaminasaalis avatud ajalookohvik, kus Lagle Parek meenutab elu võimalikkust ja võimatust dissidendina Nõukogde Liidus. Kohvikus pakutakse lisaks ajalooteadmistele ka üht-teist meelepärast kõhule. Osalemine prii!

Tulge õppima!