Võiks oletada, et rohkem kui üks kord pole tarvis maakultuurimajja etendust külla kutsuda. Erandiks on kindlasti aga viimase kümnendi üks parimaid komöödiaid, mis on tegemas mööda Eestimaad hüvastijätuetendusi.

Lugu räägib viiest lihtsast mehest Eesti väikelinnas, kes on kaotanud töö. Raha teenimiseks on nad valmis kõigeks. Pöörane idee moodustada tantsutrupp naistele tundub esmapilgul pääsemisena. Olukorra muudab koomiliseks asjaolu, et keegi neist tegelikkuses tantsida ei oskagi. Pinget lisab ka professionaalse tantsutrupi saabumine välismaalt. Kuid raskused on selleks, et neid võita, ning mehed jäävad meesteks lõpuni.

Loo muudab koomiliseks see, et tegelikult võib selline seiklus aset leida ükskõik millises Eestimaa paigas. Kasvõi Luunjas. Meilgi on kindlasti olemas omad Peetrid, Heldurid ja Karel, kes nõuab enne etenduse algust tantsijatelt saali kasutamise eest ettemaksu.

Kindlasti said teatrikülastajad seekord positiivse elamuse. Rakvere Teater tõestas ennast oma headuses ning isegi Vana Baskini Teatri etendused kahvatuvad suurepärase eestimaise komöödia kõrval.

Täismängu tõid teieni: lavastaja Ingomar Vihmar. kunstnik Maret Kukkur, liikumisjuht Oleg Titov, näitlejad: Eduard Salmistu, Tarvo Sõmer, Üllar Saaremäe, Hannes Prikk, Toomas Suuman, Ines Aru, Terje Pennie, Ülle Lichtfeldt, Anneli Rahkema, Liisa Aibel, Peeter Jakobi, Jan Lucas Videvik või Tim Leesnurm.

Esietendus toimus 17.jaanuaril 2003.a. Rakvere Teatris.