Lõppsummaks said „Karksi mulgid" 154 punkti, edestades järgmisi - Abja vallavalitsust ja Hallistet 16 punktiga. Lisaküsimusele õige vastuse andmisega tuli „hõbedale" Abja vallavalitsus  (Maie Bratka, Peeter Mõttus, Ürjo Mälksoo, Aino ja Peeter Rahnel). Hallistet esindasid Ene Maaten, Mait Mikelsaar, Maimu Paumere, Arne Putnik ja Andres Rõigas. Võidumeeste hulka aga kuulusid Enn Kauber, Tõnis Laurik, Arvo Maling, Rein Palu ja Enn Sarv; ühe korra olid asendusmeestena platsis Avo Lamp ja Anti Sõlg.

Hoolimata saavutatud kohast ja saadud punktidest (viimasele kohale jäänud said vaid ühe seitsmendiku võimalikest punktidest) võitsid kõik - ligi sada inimest said üksteisega tuttavamaks ja mulkide ühtekuuluvustunne sai tubli lisangu. Saadi elamusi kohalike isetegevuslaste esinemisest küll laulu, küll rahvatantsu, küll pillilugude varal. Ka kohalesõit Mulgimaa eri paikadesse täiendas osavõtjate kodukanditundmist.

Suurima panuse selle ettevõtmise kordaminekuks andis „pääkõrraldejena" Karksi valla kultuurikeskuse juhataja Kai Kannistu, kes kannatlikult „dirigeeris" 7-liikmelise žürii tegevust ja tegelikult tegi ise kõige enam, alates projekti kirjutamisest kuni võistlustulemuste operatiivse tabelleerimise ja meenete-auhindade hankimiseni. Juba kavandab ta ka kolmandatki „täädmistepruuvi" korraldamist järgmisel sügisel. Lootkem, et siis lisandub mõnigi uus võistkond Mulgi servaaladelt, näiteks Heimtalist ja Karistest, Suislepast ja Kärstnast, Tõrva linnastki.