Keila Tervisekeskuse nõukogu esimees, abilinnapea Timo Suslov: „Kokku esitas oma kandidatuuri 26 inimest. Võib öelda, et olime üllatunud, et nii suur arv avaldusi laekus. Avaldajate hulgas oli inimesi Keilast Lõuna-Eestini. 12 kandidaadile anti kodune ülesanne panna kirja oma nägemus sellest, kuidas tõsta spordirajatiste kasutamise aktiivsust ja kasutajate arvu Keilas. Esitatud tööde põhjal kutsuti 4 kandideerijat vestlusele.

Toni Meijel oli oma konkurentidest märgatavalt üle ja juhataja valimise komisjoni liikmed (Meelis Peterson, Maris Mäger, Enno Fels, Jaanus Väljamäe, Timo Suslov) esitasid nõukogule ettepaneku määrata juhatajaks tema. Toni Meijeli puhul said otsustavaks tema enesekindlus ja laiad teadmised ning kogemused spordi koordineerimisel. Kokkuvõtvalt - Keila ujujast saab Keila Tervisekeskuse juhataja."

Ujuja ja sporditegelane Toni Meijel on sündinud 18. oktoobril 1975, lõpetanud Tallinna Reaalkooli ja 2003 magistrina TPÜ Kehakultuuri teaduskonna. Ujumist hakkas harrastama isa Tõnu Meijeli õhutusel, tulles 24 korda Eesti meistriks suvistel, 2 korda talvistel ja 26 korda lühiraja meistrivõistlustel vaba- ja teateujumises.

1992-2002 kuulus Toni Meijel Eesti koondisse. Aastast 2008 on Toni Meijel Eesti Olümpiakomitee esindajate kogu liige.