_______________________________________________________________________

Palusin 12. h klassi õpilastel oma klassijuhatajat ja kehalise kasvatuse õpetajat iseloomustada.

Teen mõned väljavõtted õpilaste kirjutatust:
Õpetaja Tiiu on vähese jutuga, ja nagu ta ise ütleb, mitte suurem kõnemees, aga temas on alati positiivsust ning valmidus leida probleemidele lahendus. Meid, oma õpilasi, ta usaldab ning võtab meid kui täiskasvanud inimesi, mida me ka vahelduva eduga oleme. Rahulikkus ja inimlikkus ise.
Esmapilgul võib ta tunduda tagasihoidlik ja leebe, mida ta ka on, kuid temas on sädet ja innukust, mis paneb meid tunnis näiteks kiiremini jooksma, kaugemale ja kõrgemale hüppama, korvi tabama. Lisaks sellele laseb ta õpilastel ise vastutada. Seega annab ta kaasa olulise elutarkuse: vastuta oma tegude eest. Õpilastel on temaga meeldiv suhelda ning vahel võib ununeda, et tegemist on õpetajaga. Klassijuhatajana on Tiiu Kosk vastutulelik, mõistev, osates samal ajal meie käitumist huumoriga võtta. Tõeline näide inimesest, kes tõeliselt armastab sporti ja noori.
Ülimalt tore ja heatahtlik inimene, kes mõistab ka nalja. Väga mõistev ja abivalmis.
Sõbralik ja mõistlik õpetaja, rahulik, innustav ja meeldiva iseloomuga.
Oma klassi eest väga hoolitsev.
Oskab noortega suhelda, tore ja rõõmsameelne klassijuhataja. Hoiab meid kui oma lapsi. Talle ei meeldi kõnesid pidada, kuid nendest me saame mõista tema südamesoojust.

Aime Klandorf
RÜGi õppealajuhataja