Üheskoos prooviti veel Türi skate-pargi rampe ja hoolimata mitte just kõige paremast rannailmast ei jäänud ka ujumas käimata.

Erilist rõõmu tundsid poisid aga selle üle, et kõik said omale nõuetekohase ja kvaliteetse kiivri. Noored ekstreemsportlased ja OnWheels trikivarustuse poe esindajad Rasmus Paimre ja Rain Robert Randväli olid kiivrite üleandmiseks ekstra Võhmasse sõitnud ning rääkisid lisaks ka skate-pargi ohutusest ja demonstreerisid oma oskusi BMX ratastel trikitamises.

Õppepäevade lõpusündmus toimus 7. juulil Viljandis, kui üheskoos külastati ekstreemspordifestivali Viljandi BASH 2013 finaalvõistlusi.

Tahan tänada osalejaid, kes olid positiivsed, sõbralikud ja käitusid viisakalt, ning lisaks kõiki abilisi: Kristel Vahtra, Sirli Leier, Merit Laan, Anneli Rikk, Kris Süld, Deeno Lippand, Rasmus Paimre, Rain Robert Randväli, Kurmo Piirsalu, Maire Juus, Gea Rumjantseva ja perekond Kirsipuu.

Tänu projekti 100% rahastamisele SA Archimedes Euroopa Noored programmi poolt on noortele lähitulevikus veel huvitavaid ettevõtmisi tulemas.

Turvalist trikitamist!