Maimu Berg tutvustas lühidalt Soomes toimunud raamatumessi, mis võeti soomlaste poolt väga soojalt vastu. Ise kirjutab ta viimasel ajal peamiselt tellimustöid.

Maarja Kangro kirjutab põhiliselt läbielatud seikadest ja isiklikest kogemustest. Möödunud aegadest talle enda sõnutsi kirjutada ei meeldi - see tundub tema meelest kuiv ja konstrueeritud. Kangro tegeleb ka tõlkimisega. Pärast seda, kui luuletaja luges oma allegoorilise sisuga luuletuse, mida vürtsitas nii mõnigi ropp sõna, muutus kuulajate meeleolu tujuküllaseks.

Rein Põder töötab kirjastuse Eesti Raamat peatoimetajana. Ta rääkis pike-malt, kuidas sündis tema esimene raamat, mis esialgu ilmus ajakirjas Nõukogude Naine järjejutuna. Selle romaani retsensent oli «oo õudust» (Rein Põdra hüüatus) Jaan Kross, kes leidis viis viga, mida Põder pidas väga tähtsaks. Enda romaanidest kõige väärtuslikumaks pidas kirjanik romaani «Vaatetorn».

Tarmo Teder kirjutab praegu peamiselt novelle ja jutte. Oma parimaks raamatuks peab ta romaani «Vanaisa tuletorn», kus püüab kirjeldada väga realistlikult kaluriküla eluolu. Teder töötab praegu kultuurilehe Sirp toimetajana ja tegeleb põhiliselt filmikriitikaga.

Kirjanikega oli kaasas Maire Liivamets, kes on tulihingeline eesti kirjanduse austaja ja propageerija. Ameti poolest on ta Eesti rahvusraamatukogu teadus- ja arenduskeskuse eesti kirjanduse referent.