Õpetajad on veendunud, et heaks tantsijaks saadakse publiku pilgu all, seetõttu kasutatakse ära iga esinemisvõimalus. Männi pargi kontsertidel (Mustamäe Sügise raames), Kultuurikeskuses Kaja, Mustamäe Kännu Kuke turu avamisel, Mustamäe Laste Loomingu Maja üritustel ja kontsertidel, linnaosa koolides ja lasteaedades. Edukalt on esinetud ülevabariigilisel tantsufestivalil Koolitants. Mitu korda on pääsetud finaali, 2010. aastal võideti tantsuga „Unes kõndijad" esikoht rohkem kui saja tantsu seas.

Suvel aga käiakse koos õpetajatega puhkamas - paadi- või jalgrattamatkadel, on reisitud ka Itaaliasse ja Saksamaale, kus puhkus ja kultuuriväärtustega tutvumine ühendati tantsufestivalil osalemisega.
Foto: Mustamäe Leht

 

Jete' tantsija Liisa Pasieko

„Osalen tantsuringis Jete' neljandat aastat. Mulle meeldivad õpetajad Eneli Rüütli ja Diana Senkel. Kui me millestki aru ei saa, siis on nad meile igati abiks ning selgitavad ikka uuesti ja uuesti. Samuti meeldib mulle tantsutrenn, kuna seal saan arendada oma füüsilist vormi. Oluline on, et meie grupp on sõbralik ning lahke ja et õpetajad on vastutulelikud."

 Jeté tantsija Loviise Kapper

„Avastasin trupi alles 2010. aasta sügisel. Harjutame siin väga erinevaid stiile: klassikat, jazzi, natuke midagi hip -hopilikumat ja rahvuslikku. Meie õpetajad väga lahedad, teevad nalja ja on meile sõbraks. Nad on lihtsalt nii suurepärased. Olen leidnud trennikaaslaste seast endale mitmeid uusi sõpru.
 Tuleme trenni, teeme venitusi ja painutusi, siis läheb asi hoogsamaks ning järgneb mõnus füüsiline osa. Peale seda tuleb klassika ja erinevad tantsulised kombinatsioonid ja seejärel tantsime jazzi, showd, midagi rahvuslikumat, midagi lõbusat ja tüdrukulikku ning trenni lõpus teeme mõned venitused- painutused. Tants vabastab pingetest ja hoiab heas füüsilises vormis. Peale trenni on mõnus koju minna. Ning kui korralikult kaasa teed on keha nii soe, et mingit külma ei tunne. On väga meeldiv, et mitte kunagi ei kõrgenda õpetajad häält, kui midagi vussi läheb. Oleme sõbrad ja teineteisele toeks. Tantsutrenn sobib hästi ka poistele, nende jaoks mehelikke rolle leidub."

Treeningute graafikuga saate tutvuda www.mllm.tln.edu.ee