Veel suurem ühisveevärgi uuendamine toimus samal ajal Leebiku küla rahva silme all. Nimelt täielikult uuendati Leebiku küla puurkaaev-pumpla, mille koosseisus on nüüd rakendatud töösse ka joogiveest liigse rauaeraldamise seadmed. Paigaldatud veefilter võimaldab joogiveest eemaldada ka liigsed mangaaniosakesed ning väävelvesiniku. Puurkaev-pumplat ümbritseb nüüd sanitaarkaitsetsooni ulatust määratlev piirdeaed. Paralleelselt puurkaevu rekonstrueerimisega Leebikus uuendati ka peaaegu 560 meetrit maa-alust veetorustikku. Tarbijate jaoks on paigaldatud uued maakraanid veevõrgu hõlpsaks teenindamiseks.

Ehitustööd mõlemas külas on tehtud Tartu ehitusfirma OÜ Meganum poolt, alltöövõtjaks Leebiku puurkaev-pumpla ümberehitamisel oli meie Valgamaa ettevõte Ühismajandamise OÜ. Projekti organisatsiooniline osa oli korraldada Valga Piirkonna Keskkonnakeskusel. Ehituse omaniku järelevalvet tööde teostamisel toimetas OÜ Tarva-Ehitus.

Kahe küla veemajanduse rekonstrueerimise projekt läks maksma kokku natuke alla 0,75 miljonit krooni, millest 80% on kaetud SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse rahalise toetusega. Ülejäänud 20% tööde maksumusest oli Põdrala valla omafinantseering.