Korpi hinnangul lähtub munitsipaalomandis olev turg eelkõige linnaelanike huvidest ning seeläbi on tagatud ka kontroll müüdava kauba kvaliteedi üle.

Algav hooaeg toob Nõmme turule ka mitmeid uuendusi. Nõmme turu direktori Vello Loki sõnul on sellest hooajast turul kaks uut kalakauplejat ja juurde tuleb ka väliterrasse. «Turu kalavalik täieneb sel kevadel uute kaupmeeste toodetega, tööd alustavad kaks uut kalakioskit,» sõnas Lokk. Lisaks on turukülastajatel peagi võimalik einestada koguni kolmel väliterrassil. «Liharoogi pakub sellest kevadest Osman Kebabi grillitelk, pirukaid ja saiakesi müüb uuenenud väljanägemisega Reval Kondiitri välikohvik ning kalaroogi serveerib Saaremaa kalaterrass,» rääkis Lokk.

14. mail toimub renoveeritud Nõmme turu teine sünnipäevapidu, mis pakub lisaks tavapärasele turumelule ka muud meelelahutust. Kell 12.30 toimub turul tordisöömisvõistlus, kell 13 alustavad oma kavadega Nõmme noortemaja liikumisrühmad. Peaesineja Tanel Padar ja ansambel The Sun tuleb lavale kell 14.30.

The Sun esineb Nõmme turul akustilise kontserdiga, kus kõlavad lood albumilt «Veidi valjem kui vaikus». Ansambli mänedžeri Danel Pandre sõnul loodab bänd, et rõõmsameelne kontsert on heaks alguseks kevadsuvisele turuhooajale ning loob positiivseid emotsioone nii kaupmeestele kui turu külastajatele. Nõmme turu sünnipäeva päevajuht on Jaan Kirss.

Nõmme turg on suvehooajal avatud iga päev kella 8-18. Alates 14. maist kuni augusti lõpuni esinevad igal laupäeval kell 13 Nõmme turul erinevad artistid.