Haridussüsteemis pettununa, olles vä­ga sügavalt kaalunud, lahkusin koolist 2012. õppeaasta lõpul. Seejärel kandidee­risin Juuru vallavalitsuse infospetsialistiks. Kuna elu on täis pöördeid ja ootamatusi, viis minu tee sealt edasi aga hoopis Juuru lasteaeda. Direktori ametikoht on minu jaoks suur väljakutse, sest uus keskkond, inimeste tundma õppimine, enda seadus­andluse ja dokumentatsiooniga kurssi vii-mine ning lasteaia kui institutsiooni tege­vuse hoomamine võtab aega. Liina Silm, kes on hetkel lapsehoolduspuhkusel, on teinud ära suure ja väga hea töö, kust mi­nul on kerge jätkata. Minu eesmärk on järgida arengukava, viia ellu Liina mõt­ted ja tuua enda poolt uusi ideid juurde, nii et Liina tagasi tulles annaksin uhkelt lasteaia talle jälle üle.

Lastevanematele ja noortele kordaksin üle, et lasteaia õueala ei ole avalikuks ka­sutamiseks, vaid on mõeldud üksnes Juu­ru Lasteaias Sinilill käivatele lastele. Kui teil on huvi tulla meile külla, siis palun anda sellest meile teada. Igasugune lõh­kumine, vandaalitsemine ja omavoliliselt territooriumil viibimine on seadusega ka­ristatav. Hoiame oma ja teiste vara!

Juuru Vallavalitsuse infospetsialist Ain Ellam

Olen lõpetanud 2010. aastal Tallinna Teh­nikaülikoolis avaliku halduse eriala ba­kalaureusekraadiga, hetkel olen magistri­õppes tervishoiutehnoloogia erialal. Va­rasemalt olen töötanud erialasel ametiko­hal Tallinna Tehnikaülikoolis.

Iseloomult pean ennast täpseks ja alati õppimisvõimeliseks süstemaatiliseks ini­meseks. Elades Juuru vallale naabriks ole­val kohaliku omavalitsuse haldusterritoo­riumil, puuduvad mul igasugused eelar­vamused kohalikest eripärasustest ja olu­dest.

Alates 04.06.2012 töötan infospetsialis­tina Juuru Vallavalitsuse igati sõbralikus ja tööd tegema innustavas kollektiivis ku­ni minu eelkäija naasmiseni.