Lõppenud õppeaasta iseloomustamiseks võib julgelt kasutada sõnu - toimekas ja edukas. Esimest korda viidi meil Haridus- ja Teadusministeeriumi poolt läbi välishindamine ja tegevusnäitajate põhjal kohustuslik sisehindaminenõustamine.

Kõik laabus kenasti ja saime veelkord kinnitust, et oleme tublid ja teeme õiget asja. Erinevate ametite inspektorid külastasid meie maja sel õppeaastal palju kordi ning ühelgi reidil ei tuvastatud rikkumisi. Head meelt teeb ka asjaolu, et Uulu Lasteaia mänguväljak tunnistati konkursi „Kaunis Eesti kodu 2011" Pärnumaa looduslähedase keskkonna kategoorias võitjaks. Loodame, et meie kaunis mänguhoov püsib kaua terve ja ilusa kohana, kus lasteaialastel tore ja ohutu mängida.

Kõik planeeritud tegemised ja toimetused läksid kenasti korda tänu meie toredatele lastele ja usinatele töötajatele. Aitäh, et te kõik nii tublid olite!

Eraldi tahan aga välja tuua meie kõige olulisemate partnerite - hoolekogu ja lapsevanemate suure abi ning toetuse, mis sel õppeaastal oli eriliselt tuntav. Just lapsele on see väga oluline, et lapsevanem usaldab õpetajaid, kes omaltpoolt toetavad ja abistavad igapäevaselt last kasvamises, oleme ikkagi ju üks meeskond.

Suve perioodil tegutseme liitrühmadena, mille arv sõltub kohalkäivate laste arvust. Juulikuus aga kõik puhkame, et sügisel uue hooga õppe- ja kasvatustööga pihta hakata.

Sügisel liitub meiega juba uus rühmatäis väikseid lapsi, kel on esimeseks eesmärgiks lasteaiaeluga ära harjuda. Kahjuks on aga kohasoovijaid seekord tunduvalt rohkem kui meil võimalusi neid vastu võtta, niisiis tuleb varuda kannatust järjekorras ootamiseks.

Seniks aga kõigile kaunist suvist puhkeaega ja palju, palju päikest!